Filmik ukazuje jacy potrafią być wkurzający kierowcy tirów

I oni na pewno się nie wytprzedzali....
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-06-04, 7:58
Przypominam, że w każdym zawodzie są ludzie i parapety ! Przez takich kilku debili później inni, normalni kierowcy ciężarówek cierpią.
i w takim wypadku dzwonić po pały za utrudnianie ruchu, w moim przypadku jak bym miał taką kamerę i nagrał takie coś, zaraz bym dzwonił po Policję i mieliby po solidnym mandacie
jak kaganiec mają na 90km/h to sie nie dziwta że wyprzedzanie troche trwa...
konto usunięte
2012-06-04, 8:14
UP
Czy wnioskując po filmiku , Twoim zdaniem oni jadą 90 ? Bo mi się nie wydaje...
wyprzedzić takiego, zmusić do hamowania, wyciągnąć z kabiny i ręcznie dać nauke jazdy
konto usunięte
2012-06-04, 8:31
Myślę, że oni to robia dla rozrywki i żeby nie zasnąć w trasie.
Może motocyklem ominiesz korki jak szlachcic, ale tylko kierowcy ciężarówek są wstanie narzucić innym swoją wolę niczym król.
Gdzie ci szołmeni z "Uwaga Pirat"?
Oni "rozładowują" korek. Zamiast palić sprzęgło i skakać jak zająć w korku, chłopaki dają niski bieg i toczymy się do przodu - powoli ale systematycznie. Potem jak widzą że przed nimi robi się luźniej "otwierają" z powrotem pas jazdy i po sprawie. Z innego punktu widzenia jest to może denerwujące dla i tak zniecierpliwionych kierowców osobówek i być może nawet nie zgodne z przepisami, ale ci goście w ciężarówkach naprawdę nie mają złych intencji.
konto usunięte
2012-06-04, 9:51
konto usunięte
2012-06-04, 10:19
łooooooo jeeezuuuuu i zaraz się zacznie...tiry to, motocykliści tamto, a przedstawiciele handlowi to już w ogóle. Kolejny temat godzien "Rozmów w toku"

- chyba powinien powstać nowy dział
mam nadzieje ze ten na prawym pasie za to ze go tak przeciagnal zginie w wypadku. Mam tez nadzieje ze to nie bedzie smierc natychmiastowa.