Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Biega zajączek po lesie i krzyczy :
WYR🤬AŁEM LWICE WYR🤬AŁEM LWICE.
Biegnąc dalej spotyka na drodze niedźwiedzia.
Niedźwieć do niego :
Ty Zajączek się k🤬a zamknij bo jak lew usłyszy to cie zajebie.
Zajączek nie zwracając na to uwagi biega dalej i wykrzykuje . Przypadkiem usłyszał to lew i zaczął gonić Zajączka. Gdy zobaczył lwa zaczął sp🤬alać przez las miedzy drzewami w lewo, w prawo slalomem pędzi, drzewa omija. Nagle patrzy dwa rosnące obok siebie drzewa, wbiegł w te drzewa a lew zap🤬lając za nim zaklinował się .Zajączek oglądną się i zobaczył że lew się zaklinował, zaszedł lwa od tyłu, rozpiął rozporek i powiedział:
W TO TO MI K🤬A NIKT NIE UWIERZY!!
Zgłoś
matex34 2009-06-23, 0:19 1
przeto to starsze od internetu :]
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-23, 2:01 1
ale zajebiste piwko
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-25, 14:23 1
suchar aż miło
Zgłoś
Konto usunięte 2009-07-06, 17:54 1
matex34 napisał/a:

przeto to starsze od internetu :]

dokładnie
Zgłoś
recto86 2009-11-20, 11:46 3
pozwolicie że się dopiszę do tematu

Leci sobie orzeł. Macha majestatycznie skrzydłami. Rozkoszuje się pięknem przyrody. Nagle spostrzega w dole zająca. Śmiga za szarakiem, szuuuu... A tam okazuje się, że zając cały we krwi. Żal się orłu zrobiło zajączka:
- Co ci się stało mój mały?
- Słonica mnie użyła, jako tamponu.
- O żesz k🤬a ... I odleciał orzeł, majestatycznie machając skrzydłami, kontemplując naturę.
Następnego dnia biegnie sobie zajączek. Już czyściutki, bielutki, mięciutki. Strzyże uszkami, przyrodę śledzi. Patrzy, a tam w górze leci orzeł cały we krwi uj🤬y.
- Co ci się stało o wielki ptaku?
- Co się stało? Co się k🤬a stało? Szukam tego sk🤬ysyna, co powiedział słonicy, że podpaska ze skrzydełkami jest lepsza od tamponu...!!!
Zgłoś