Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Do starego bankiera Srula (nazwisko ponoć autentyczne), przychodzi syn Moszek.
-Tate, jak to jest? Ludzie dają pieniądze i wyjmują. Dostają to co włożą. A u nas i mercedes, i jacht, i willa...
-Dam ci przykład, synu - mówi Srul. - Idź do kuchni. W lodówce leży kawałek słoniny. Przynieś go.
Mosze poszedł i przyniósł.
-A teraz go odnieś - rzekł Srul.
Mosze odnosi i wraca:
-Odniosłem i co?
-Odniosłeś, przyniosłeś a paluchy tłuste...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Feniks 2012-10-14, 22:47 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-14, 22:47 1
Cienki dowcip, Ż__ nie wziąłby do ręki słoniny. Ani nie trzymał w lodówce.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-14, 22:59 14
uuu - kogoś stać na Angorę.. ja przeczytałem na miejscu i odłożyłem na miejsce
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 0:26
a książkę " Srul z Lubartowa" w szkole nie czytałeś? jakbyś uważał w szkole to byś wiedział że na pewno istnieje takie nazwisko. a jak slyszę że czytasz angore to jesteś dla mnie nie wiecej jak gówno warty, gdyż urban sam sie nazywa zydokomuną i w swoich krotkich nagranaich naśmiewa sie z każdego i wszsytkiego z czego nie powinien jako stary komuch... bo powinien siedziec w pierdlu, ale wałęsa dostał na tyle dużo że ich nie rozliczyl... a w normalnych krajach tacy jak on dostaja najniższą emeryturę i ukrywają sie przed ludzmi....
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 0:28 1
@up, nie pomyliło Ci się coś? Co ma Urban do Angory?
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 12:59 5
@bsynt napisał/a:

Cienki dowcip, Ż__ nie wziąłby do ręki słoniny. Ani nie trzymał w lodówce.

Jasne, a ja jestem Polakiem to nigdy nie dymałbym przyszłej żony przed ślubem a w czasie postu nie piję wódki.
Zgłoś
merh 2012-10-15, 23:41
opowiedz wiecej o Srulu z mojej mieściny!
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-16, 9:35 1
hogg napisał/a:

Jasne, a ja jestem Polakiem to nigdy nie dymałbym przyszłej żony przed ślubem a w czasie postu nie piję wódki.

Słąbo znasz ich religię. Gdyby się nie trzymali jej kurczowo, nie przetrwaliby tyle wieków na obczyźnie. Żaden inny naród nie trwa tak długo na emigracji. Polacy w USA najpóźniej w 3 pokoleniu są Amerykanami.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem