👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rebelianci to terroryści, oni wywołali tam wojnę, oni używają własnych dzieci jako tarcz z nadzieją, że wojska Al'Assada nie będą do nich strzelać. Z Assadem nie było im źle, jedyne co im nie pasowało to, że nie został wybrany w demokratycznych wyborach, nasłuchali się o demokracji i jej zachcieli nie wiedząc na czym polega. Porównajcie sobie Syrię przed wojną z Polską teraz. To wina Tuska xdd

Jakoś niezbyt lubię te komentarze robione dla superstacji , nie dość, że krótkie i nudne, to jeszcze robione chyba dla przeciętnych telewidzów... Szyici walczą z sunnitami? Kolonko chyba lekcji nie odrobił. Rządzi mniejszość religijna jaką są Alawici, którzy są dość normalni jak na muzułmanów, a wyrżnąć ich chce większość sunnicka, która się domaga państwa wyznaniowego itd. Chociaż tak de facto to większość tych "rebeliantów" to są po prostu najemnicy opłacani przez zachód.
piwa nie ma.
piwa nie ma.

niech się nie wtrącają bo nie będzie już filmików z allah akbar na sadolu

To nie wojna arabsko-arabska, tylko wojna legalnego rządu Al-Assada z najemnikami opłacanymi przez USA.
Kibicuję Syrii.
Kibicuję Syrii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie