Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-11-09, 14:17
Oj, pewnie gdyby nasi się porównywali wyszłoby, że nie ma c🤬ja we wsi.
Zgłoś
marna 2012-11-09, 14:19 8
damian_tcv napisał/a:

Już wiemy co zadecydowało

pewno szerszy uśmiech tej pani z góry

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
soqu1 2012-11-09, 14:54 2
Zadecydowało to, że kraj, kiedyś potęga białych, nie jest w stanie wybrać właściwego człowieka, bo latynosi, murzyni, homoseksualiści, palacze marihuany i inni wzorowi obywatele mają więcej do powiedzenia niż powinni.
Poza tym opalony ma sznureczki pociągane zza kurtyny.
Obyśmy nie doczekali agresji na Iran!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-09, 15:42 1
Kolor skóry?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-09, 17:33
dosyć białych nakradło, teraz czarni muszą wyrównać im statystyki
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-09, 18:29 1
Skąd żona Romneya wie jakiego masz
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-09, 20:32 13
zdecydowało tylko to że czarni mnożą się szybciej, a lewackie p🤬dy krzyczą o rasizmie tylko wtedy gdy biały głosuje na białego

Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2012-11-09, 20:36 10
K🤬a cały świat zwariował, zidiociał kompletnie. W wyborach prezydenckich (jak i w innych), nie liczy się program polityczny, poglądy polityczne. Liczy się polityk, jego życie prywatne i wygląd.

K🤬a, dawniej przeglądając literaturę z zamierzchłych czasów współczułem ówczesnym ludziom w jakich ciężkich czasach przyszło im żyć.. lecz dzisiaj, sądzę że oni nam by współczuli - gdyby widzieli w jakich czasach żyjemy.

Pop🤬lone to wszystko w takim stopniu, że współczuje dzisiejszym dzieciom - bo wiem, że może być tylko gorzej.

podpis użytkownika

Zgłoś
m3tr0wy 2012-11-09, 20:40
Obama pokazuje w jak dużego c🤬ja ich zrobi ;D
Jeśli miałoby to być w Polsce, to Tusk by musiał zrobić ręce gadżeta.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-09, 20:52
Bo ludzie są idiotami, dlatego te k🤬y jak putin udają że płaczą
Zgłoś
krz2 2012-11-09, 20:53
nathaniel.demerest napisał/a:

bowiem wiem

Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2012-11-09, 21:23
krz2 napisał/a:

Poprawione, możesz przestać i z satysfakcją

podpis użytkownika

Zgłoś
own33333d7 2012-11-09, 21:26
@krz2 bowiem to synonim bo, gdyż, ponieważ, albowiem więc zdanie było poprawne.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-10, 10:50
pesanserinusminor, proszę bardzo prostacka prawa k🤬o, zaczynasz jadem też nim odpowiadam. Musiałeś do lewicy się doj🤬, hamerykańskie statystyki pokazujesz wklejasz i propagujesz, nie było żadnego spisku ?? Czarny przynajmniej zagłosuje na swojego bo na kogo na białego widać jak na ręce sytuacje stanów. Czuje się Polakiem i nim jestem ale nie moje poglądy decydują że jestem bolszewikiem nic nie widzę i nic nie rozumie i tylko taka skrajna prawica jest naszym zbawieniem z jezusem na odżywkach(SP) K🤬a macie parcie na popularność tudzież chęc dołączenia do koryta, skoro młodzież wszechpolska dochodzi do wniosku że hitler był ok no to k🤬a czemu nikt nie powie tym baranom i swojej hołocie ze schizofrenik na amfie którego stary prał jak zboże cepem tak mowa o adolfiku i promujące go bogate niemcy które były takim ścierwem jak zsrr, nie mogli być zadowolone z traktatu wersalskiego a zachłanność sprowadziła do tego że znalazł się adolfik który wydymał cały własny kraj dla chorej ideologii a magnaci walili w niego złotem żeby tylko ruszyć z swoim biznesem poziom hard ż🤬dowski.. Hitler był zamknięty przez ówczesne władze niemiec tylko anarchia w kraju dała szanse temu kretynowi. Pojawiacie się wy lekarstwo dla naszego dziwnego aczkolwiek pięknego kraju słowianskiego nie germańskiego. To się k🤬a pytam czemu dalej nic k🤬a nic robicie tylko p🤬lić farmazony a nie udolne próby jak koalicji zrobienia nas państwem policyjnym, brak stanowiska w tak banalnych sprawach dla prawej strony jak maryśka, aborcja, in vitro służba zdrowia wojsko edukacja nie mówiąc o gospodarce trzeba się z tym zmierzyć ale nie smoleńsk k🤬a. Mamy zamknąć granice, wprowadzić stan wojenny i korea tak. Trzeba czegoś chcieć i coś zrobić może na wzór Szwajcarii spróbować demokracji bezpośredniej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie