👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Całe szczęście że to jego ostatnia kadencja, on jest jak amerykański Tusk. Niekompetentny facet reprezentujący lewice ale to akurat synonimy. Nie potrafię wymienić żadnego jego sukcesu, został prezydentem nie dlatego że coś umie ale dlatego że jest czarny.

Jeszcze nobla dostał dlatego, że jest czarny. I przygłupi (z tego powodu) oczywiście.

up@ nawet nie wiesz jak wiele trzeba wiedzieć o człowieku żeby wydać taki osąd. Nawet nie zapytam co rzeczywiście wiesz na temat tego gościa...

Pewnie powiedział prawdę, tyle że w przystępnym języku. Bankowo budują coś, co da "im" przewagę.

bo poprzedni prawicowy prezydent był mega kompetentny, najlepiej im się wiodło za Clintona a jedyny liberalizm jaki u niego był to pod stołem biurka

Zaraz po tym wystąpieniu Robert Downey Jr. dostał mms'a po francusku od Platiniego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie