Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ryuk 2011-05-27, 15:36
Świetne, genialne, wery najs - tak trochę po amerykańsku.

podpis użytkownika

Głupota nie zwalnia od myślenia.
Zgłoś
BongMan 2011-05-27, 16:41
1. Nie chce znieść wiz dla Polaków.
2. Rżnie Polskę w dupę kiedy tylko może.
3. Grozi obywatelom Polski w ich własnym kraju śmiercią.
Tak więc pytam: Dlaczego w ogóle zostaje wpuszczony do naszego kraju? Polityka zagraniczna naszego rządu jest wprost śmieszna.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Dymekx 2011-05-27, 18:03
1. fakt
2. poniekąd
3. co?!
Zgłoś
Dalione 2011-05-27, 18:26 2
@Dymekx
3. Gówno - jeden zero.
Zgłoś
S.O.A.D. 2011-05-27, 21:38
pierdzielony Obambus. przez tego idiotę zamknęli centrum, zajebiście, 2h zap🤬lać do domu, bo pieprzona komunikacja miejska nie działa. i w ogóle na cholerę on tu przyjechał, może mi ktoś powiedzieć? miał jakąś ważną sprawę w Polsce? ...jasne...

prawdą jest to, że Polska polityka zagraniczna jest do dupy. polityka zagraniczna zakłada działania na korzyść kraju, a to co odp🤬lał najpierw rząd Kaczora, teraz Tuska, a pewnie wcześniej i innych, to jawna kpina. z Rosją czy USA nie potrafią się dogadać, bo bardziej zależy im na dobrych kontaktach niż na egzekwowaniu celów naszego kraju (o ile nadal jakieś mamy)

podpis użytkownika

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-27, 21:52
Nie spinajcie się tak. Podobno gaz łupkowy się znalazł w Polsce. Przyleciał, wydoi i poleci
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-27, 22:57 1
A po cholerę mi wiza jak w tym całym Ju E Sej większa bida jest niż u nas.Wszyscy jadą na kredytach przez całe życie i zap🤬lają po 18 godzin za parę dolców.Jednakże wszyscy myślą,że tam jest tak jak w hoolywódzkich produkcjach wysoko budżetowych.Zobaczycie,że jak hamerykańce nie znajdą nowego źródła dochodów (czyt.wojny).To będzie bankrut,ale taki jebitny i będą do nas przyjeżdżać na pola bawełny (chociaż takich nie mamy-ale co tam) Jeśli chodzi o finanse to zadłużeni nie byli tylko raz w historii w tysiąc osiemset którymś tam... Taka jest moja wizja świata za parę lat...
Zgłoś
landryn86 2011-05-27, 23:33 1
bardziej rozj🤬a mnie ta emotka
Zgłoś
riodoro1 2011-05-28, 0:40 1

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-28, 12:57
Z gazem głupkowym i tak jest już po ptokach, sprzedano koncesje i nie wprowadzono żadnych przepisów podatkowych, pewnie g... w tego będziemy mieli, z resztą wcale mnie to nie dziwi. Waalduuś Pawlak to p🤬da która bedzie się słuchać Tuska a Tusk amerykańców, W zamian populista nr1 odwiedził i popromował naszego POpulistę co by wygrało więcej POsłów w pażdzieniku.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-28, 16:14
jeżeli nie do usa to znowu by się musieli pucować do kacapów
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-28, 22:48 2
Obama historia prawdziwa?

Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-28, 23:24 2
- Po co podczas wizyty w Polsce Obamy było tyle obstawy z policji?

- Żeby cz🤬ch nic nie zaj🤬!
Zgłoś