Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wracając wczoraj wieczorem z hipermarketu (jak to Jarek mawiał) dla biednych ludzi nie wyobrażałem sobie tego, co znajdę w przecierze pomidorowym. A spodziewałem się wszystkiego.

Dość już było o martwych myszach w bochenku chleba, palcach w puszkach konserwy i tym podobnych, lecz wszystkie te rzeczy miały określony kształt i chyba nikt nie miał wątpliwości z czym ma do czynienia.

Jedyne co przychodzi mi na myśl, to ślimak. Taki zwykły, obleśny ślimor z ogródka warzywnego babci, który wp🤬la kapustę, czy co tam te ślimaki jedzą.

ALE SKĄD K🤬A ŚLIMAK W PRZECIERZE POMIDOROWYM?!
Tak... To nie ma sensu... Może jakiś... Grzyb? K🤬a grzyb?!

Liczę, że wy, domorośli znawcy każdego tematu, rozwiążecie tą zagadkę. Na sadisticu roi się przecież od znawców praw fizyki, mikrobiologii, poławiaczy homarów, od bongmena, techników rakietowych i byłych księży.

podpis użytkownika

Co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro.
Zgłoś
Mercury001 2014-03-15, 18:50
To są te legendarne "(...)śladowe ilości orzechów"

A tak serio, to kiedyś w soku pomidorowym! też znalazłem coś podobnego tylko miało 2cm na 1 cm.... i też nie znalazłem odpowiedzi co to kurna było?! Mimo wszystko warto napisać (ze zdjęciami) do Biedronki i producenta tej pasty, choćby z ludzkiej ciekawości co odpiszą.... no i będzie kolejny temacik na sadolku

edit:
Chyba mam rozwiązanie dla Ciebie i siebie:

uppermichiganssource.com/news/story.aspx?id=763453.UySgiPmYZ4w

w skrócie: po produkcji opakowanie zostało naruszone, powstały bakterie/grzyby i rosły

podpis użytkownika

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
elslimomexicano 2014-03-15, 18:52
Dałem się Wam namówić i wysłałem maila do Biedronki.

Pewnie mnie zleją i nie odpiszą, ale c🤬j tam. Sam jestem ciekaw skąd wziął się ten okaz

podpis użytkownika

Zgłoś
tigerqaz 2014-03-15, 19:00
Ewidentnie: to co znalazłeś to po prostu "kawał c🤬ja"

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Zielonek92 2014-03-15, 19:43
Kto kupuje przecier pomidorowy w kartonie :O Tylko słoiki !
Zgłoś
V................o 2014-03-15, 19:53 1
Widzę, że ktoś w Twoim domu nie domył zlewu.

Tu widzę przyczynę ! W nocy pseudo "Ślimak".
Tak naprawdę jak słusznie kolega zaznaczył jest to płód. Spłukany przez nastolatkę w obawie przed Mamą i Ojcem. Poczęty w czeluściach imprezy nakrapianej tanim winem i dopalaczami.

Z kanalizy przedostał się do lodówki w nocy, i zakradł się do przecieru z głodu !

Polecam starego dobrego Druciaka.
Zgłoś
klaszak 2014-03-15, 19:58
ugryzłeś czy tylko oblizałeś?
Zgłoś
z................m 2014-03-15, 20:13
Everizon napisał/a:

@zincum
Niewiemzewiem może wie a może nie wie ale tobie c🤬j wielki do tego ! Co się człowieka tak przyp🤬oliłeś. Córkę ci wyr🤬ał ? Czy matkę ? Napisał że teraz wie z czego jest robione mięsko do sklepu. No więc nie wiedział. I co ? Trzeba go tak doj🤬 ?
Twoje teksty jasno wskazują że wiedząc cokolwiek więcej na temat lub nawet wcale nie więcej niż ogólnie przyjęte standardy wiedzy chełpisz się tym przed kolesiem ośmieszając się w ten sposób przed pozostałą widownią. Żebyś ty choć napisał coś w temacie...

-----------------------------------
Co do tematu... Lubiłem przecier. Właśnie. Lubiłem... ale bym rzygał gdybym do znalazł w zupie...

A weź ty się odp🤬l. Przecież to ty sam, WiemZeNieWiem.
Debilu, ja się niczym nie wyróżniam ponad większość. Ja najzwyczajniej coś wiem. A tyś kretyn i tyle.
Zgłoś
viszti108 2014-03-15, 20:37 2
Czy zawsze robisz zdjęcia opakowań przed otwarciem w nadziei na znalezienie jakiegoś mięska? Z kinder niespodziankami też tak było?
Zgłoś
z................m 2014-03-15, 20:57
Taka metoda na aferkę C🤬j z tym, że glut z czego innego. Gimbusy łykajo
Zgłoś
Everizon 2014-03-15, 21:14
zincum napisał/a:

A weź ty się odp🤬l. Przecież to ty sam, WiemZeNieWiem.Debilu, ja się niczym nie wyróżniam ponad większość. Ja najzwyczajniej coś wiem. A tyś kretyn i tyle.

Porównaj moje posty i tego kolesia najpierw i przestań się pogrążać haha a zresztą - pogrążaj się lubię w zasadzie czytać jak ludzie sami z siebie robią debili (nomen omen)...

podpis użytkownika

"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
f................h 2014-03-15, 21:44
Tyle wygrać !
Zgłoś
n0skill 2014-03-15, 21:45
ha biedronka dla cebulakow
Zgłoś
elslimomexicano 2014-03-15, 22:11
viszti108, Nie potrafisz pomyśleć, że zdjęcia wrzuciłem w odwrotnej kolejności, niż je robiłem?

podpis użytkownika

Zgłoś
z................m 2014-03-15, 23:31
Everizon napisał/a:

Porównaj moje posty i tego kolesia najpierw i przestań się pogrążać haha a zresztą - pogrążaj się lubię w zasadzie czytać jak ludzie sami z siebie robią debili (nomen omen)...

Ty k🤬a za głupi nawet na klony jesteś. Póki co to sam z siebie robisz debila.

K🤬a, w profil sobie wpisać "nie z tąd"? Z c🤬jem się na łby pozamieniałeś na lekcjach? Oczywiście zaraz p🤬lniesz wywód, przecież to prowokacja miała być.

elslimomexicano napisał/a:

viszti108, Nie potrafisz pomyśleć, że zdjęcia wrzuciłem w odwrotnej kolejności, niż je robiłem?

Obrazek

Czyli jak? Najpierw wylazł glut, później otwierałeś karton? Przecież ty k🤬a nawet nie potrafisz zrozumieć pytania.

Ja sp🤬alam. To forum jest dla upośledzonych umysłowo chyba.
Zgłoś
Imper3838 2014-03-15, 23:36 2
Ewentualnie napisz do tych co masz tam na opakowaniu czyli Jeronimo Martins Polska, nawet adres Ci napisali.

@up To żegnaj, nikt nie będzie tęsknił.

podpis użytkownika

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie