Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
Wracając wczoraj wieczorem z hipermarketu (jak to Jarek mawiał) dla biednych ludzi nie wyobrażałem sobie tego, co znajdę w przecierze pomidorowym. A spodziewałem się wszystkiego.

Dość już było o martwych myszach w bochenku chleba, palcach w puszkach konserwy i tym podobnych, lecz wszystkie te rzeczy miały określony kształt i chyba nikt nie miał wątpliwości z czym ma do czynienia.

Jedyne co przychodzi mi na myśl, to ślimak. Taki zwykły, obleśny ślimor z ogródka warzywnego babci, który wp🤬la kapustę, czy co tam te ślimaki jedzą.

ALE SKĄD K🤬A ŚLIMAK W PRZECIERZE POMIDOROWYM?!
Tak... To nie ma sensu... Może jakiś... Grzyb? K🤬a grzyb?!

Liczę, że wy, domorośli znawcy każdego tematu, rozwiążecie tą zagadkę. Na sadisticu roi się przecież od znawców praw fizyki, mikrobiologii, poławiaczy homarów, od bongmena, techników rakietowych i byłych księży.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mercury001 2014-03-15, 18:50
To są te legendarne "(...)śladowe ilości orzechów"

A tak serio, to kiedyś w soku pomidorowym! też znalazłem coś podobnego tylko miało 2cm na 1 cm.... i też nie znalazłem odpowiedzi co to kurna było?! Mimo wszystko warto napisać (ze zdjęciami) do Biedronki i producenta tej pasty, choćby z ludzkiej ciekawości co odpiszą.... no i będzie kolejny temacik na sadolku

edit:
Chyba mam rozwiązanie dla Ciebie i siebie:

uppermichiganssource.com/news/story.aspx?id=763453.UySgiPmYZ4w

w skrócie: po produkcji opakowanie zostało naruszone, powstały bakterie/grzyby i rosły
Zgłoś
elslimomexicano 2014-03-15, 18:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tigerqaz 2014-03-15, 19:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zielonek92 2014-03-15, 19:43
Kto kupuje przecier pomidorowy w kartonie :O Tylko słoiki !
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 19:53 1
Widzę, że ktoś w Twoim domu nie domył zlewu.

Tu widzę przyczynę ! W nocy pseudo "Ślimak".
Tak naprawdę jak słusznie kolega zaznaczył jest to płód. Spłukany przez nastolatkę w obawie przed Mamą i Ojcem. Poczęty w czeluściach imprezy nakrapianej tanim winem i dopalaczami.

Z kanalizy przedostał się do lodówki w nocy, i zakradł się do przecieru z głodu !

Polecam starego dobrego Druciaka.
Zgłoś
klaszak 2014-03-15, 19:58
ugryzłeś czy tylko oblizałeś?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 20:13
Zgłoś
viszti108 2014-03-15, 20:37 2
Czy zawsze robisz zdjęcia opakowań przed otwarciem w nadziei na znalezienie jakiegoś mięska? Z kinder niespodziankami też tak było?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 20:57
Zgłoś
Everizon 2014-03-15, 21:14
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 21:44
Tyle wygrać !
Zgłoś
n0skill 2014-03-15, 21:45
ha biedronka dla cebulakow
Zgłoś
elslimomexicano 2014-03-15, 22:11
viszti108, Nie potrafisz pomyśleć, że zdjęcia wrzuciłem w odwrotnej kolejności, niż je robiłem?

Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 23:31
Zgłoś
Imper3838 2014-03-15, 23:36 2
Ewentualnie napisz do tych co masz tam na opakowaniu czyli Jeronimo Martins Polska, nawet adres Ci napisali.

@up To żegnaj, nikt nie będzie tęsknił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem