Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wracając wczoraj wieczorem z hipermarketu (jak to Jarek mawiał) dla biednych ludzi nie wyobrażałem sobie tego, co znajdę w przecierze pomidorowym. A spodziewałem się wszystkiego.

Dość już było o martwych myszach w bochenku chleba, palcach w puszkach konserwy i tym podobnych, lecz wszystkie te rzeczy miały określony kształt i chyba nikt nie miał wątpliwości z czym ma do czynienia.

Jedyne co przychodzi mi na myśl, to ślimak. Taki zwykły, obleśny ślimor z ogródka warzywnego babci, który wp🤬la kapustę, czy co tam te ślimaki jedzą.

ALE SKĄD K🤬A ŚLIMAK W PRZECIERZE POMIDOROWYM?!
Tak... To nie ma sensu... Może jakiś... Grzyb? K🤬a grzyb?!

Liczę, że wy, domorośli znawcy każdego tematu, rozwiążecie tą zagadkę. Na sadisticu roi się przecież od znawców praw fizyki, mikrobiologii, poławiaczy homarów, od bongmena, techników rakietowych i byłych księży.

podpis użytkownika

Co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro.
Zgłoś
WyscigowyJELCZ 2014-03-15, 12:56 147
Ewidentnie to martwy płód- takie szczeście cie spotkało

podpis użytkownika

Zawsze dziewica
Zgłoś
elslimomexicano 2014-03-15, 12:57 6
Przestań. Płoda dodałbym do pomidorowej.

podpis użytkownika

Zgłoś
WolfXp1 2014-03-15, 12:58 4
ale ten zlew up🤬lony
Zgłoś
elslimomexicano 2014-03-15, 13:01 33
Dziwne, żeby był czysty po wygrzebaniu z opakowania przecieru tego gluta.

Ciężko z logicznym myśleniem?

podpis użytkownika

Zgłoś
Krupnykowsky 2014-03-15, 13:10
Takiego dobrego Czerwonopomidorowp🤬laczoosobnika zmarnować ;_;
Zgłoś
alik000 2014-03-15, 13:20 1
A jakie jest w dotyku ??
Zgłoś
z................1 2014-03-15, 13:25 4
Wygląda jak mięsko, może kawałek jakiejś żaby, myszy czy czegokolwiek. W każdym bądź razie pomyśleli o tobie, dali ci jakąś pyszotkę do pomidorowej, a ty jeszcze narzekasz:)
Zgłoś
BongMan 2014-03-15, 13:28 5
Mnie to wygląda na kawałek mięsa. Może w fabryce gdzie robią ten przecier, przerabiają też mięso i komuś się przypadkiem wrzuciło. Napisz do firmy, pewnie przeproszą i ci coś przyślą.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
elslimomexicano 2014-03-15, 13:35 21
BongMan, gdyby to była jakaś poważna firma, to chętnie bawiłbym się w wysyłanie zażaleń i bla bla. Biedronka co mi zaoferuje, kilo pomidorów na przeprosiny? Talon na orzeszki ziemne?

Więcej p🤬lenia niż to wszystko warte :d

podpis użytkownika

Zgłoś
BrunoL 2014-03-15, 13:36 2
Mi to jebie fejkiem, ze Ty to w tym przecierze znalazłaś.
Zgłoś
r................3 2014-03-15, 13:45 55
Jak to spłukałeś pewnie wróci kanalizacją i jak będziesz srał wyssie ci odbyt.
Zgłoś
N................m 2014-03-15, 13:51 18
wyślij to do nich i zjeb od najgorszych. C🤬je zwięszka kontrole jakości jeżeli w ogóle mają.
Ja w kaszance merlina znalazłem kiej świni. Op🤬liłem ich od najgorszych a ci wysłali mi cały proces produkcyjny i zaznaczyli gdzie mógłbyć błąd przez który ząb znalazł się w kaszance. Dzięki temu wiem że merliny, mięso robią z mordy świni
Zgłoś
z................m 2014-03-15, 13:59 5
Kieł ćwoku. Dopiero teraz odkryłeś, że głowizna jest dodawana między innymi do kaszanki? Ja p🤬lę, ile ty masz lat człowieku, na jakim świecie żyjesz? Idź się k🤬a utop. Bo tu tylko wiecznie udowadniasz, że poziom inteligencji masz niższy niż kiełbasa z nutrii.

http://www.wedlinydomowe.pl/wszystko-o-szynkowarach/przepisy-szynkowarowe/1465-glowizna-z-szynkowara-wg-gabi

To jest ciołku rarytas, przykładów nie chce mi się mnożyć, bo z durniem nie ma o czym gadać.
Zgłoś
skoniakoski 2014-03-15, 15:09 3
zgłoś do gazety dostaniesz kilka cebul
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie