👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak taki się roz🤬bie to trudno, gorzej jak zabije niewinnego człowieka.
Jak by ktos nie z polski oglodal ten filmik, to by se pomyslal ze te audi a koncu jedzia pod prad na AUTOBANIE.

Kiedys musialem przez takiego sie chowac w zatoczke dla autobusow. Ciekawe, co by bylo gdyby jej nie bylo

Niestety takie obrazki na krajowej 8ce to codzienność. Trasę Suwałki-Białystok robię kilkanaście razy w roku i za każdym razem jest to co na filmiku. W większości to jest to litewskie bydło, które o kierunkowskazach to nie słyszało. Pół biedy dopóki jadą w tym samym kierunku co my. Jazda zaczyna się, gdy wyjedżasz na górkę, a z naprzeciwka wyjadą dwa, albo i nawet trzy takie ciężarówki jadące obok siebie.

Na tej trasie to jest norma,lecz nie narzekam że jest tam mało miśków

Kiedyś jako pierwszą swoją trasę zrobiłem augustów białystok. Włos się jeżył jak musiałem uciekać na pobocze. Takiego psa litewskiego powinno się zablokować ale szkoda ludzi z naprzeciwka, no chyba że to inny litwiniec. Do gazu z nimi
8ka to najbardziej niebezpieczna trasa w Polsce. Najlepsze jest to, że wzdłuż niej leżą małe pipidówy a często dla ich mieszkańców nie ma ani przejścia a ni kładki żeby mogli normalnie ją przekroczyć... problemy z brakiem pobocza też są nagminne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie