👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fake, w Polsce nei ma takich drog; ) Polskie znaki to tez czesc wkretu

Litwini wszędzie jeżdżą jak debile na tylko u nas ale i w niemczech austrii czechach. Kiedyś leciałem sobie A9 z Norumbergii w kierunku Berlina, było chyba kolo 1-2 w nocy, wiadomo noga na desce rozdzielczej trochę zamyślony jakaś tam muza z głośników napierdziela i w pewnym momencie zorientowałem się że środkowym pasem wyprzedza mnie ciężarówka. Pomyślałem sobie że przez to zamulenie prędkość spadła mi do 80km/h, ale nie patrze na blat 120, patrze na ciężarówkę wyprzedza, znowu na blat dalej 120 potem na tablice a tam LT i myślę sobie wszystko jasne xd

Banda krzykaczy niech najpierw się dowie dlaczego Ci wszyscy kierowcy wyprzedzają tak na pewniaka. Nie tylko Litwini tak robią, Polacy też. Wystarczy, że za zakrętem jest jedna wolna prosta i ten jadący pierwszy (najczęściej najmłodszy kierowca firmy) da znak (np. na CB albo prawym kierunkiem), że można wyprzedzać, to wtedy nie trzeba zwracać uwagi na żadne zakręty czy wysepki i wszyscy wyprzedzają.
Nie mówię, że to bezpieczne, bo poza samochodami jest wiele niebezpieczeństw na drodze, lecz mówienie tutaj o czołowym zderzeniu to zwykły brak wiedzy.
Dziękuję za uwagę.
Nie mówię, że to bezpieczne, bo poza samochodami jest wiele niebezpieczeństw na drodze, lecz mówienie tutaj o czołowym zderzeniu to zwykły brak wiedzy.
Dziękuję za uwagę.

swissman napisał:
Z przodu - zgoda (choć jak dać sygnał kierunkowskazem zza zakrętu to tylko Ty jeden wiesz). A co z krzyżówkami? Trzeba być popierd*lonym, żeby wyprzedzać 40tonowym zestawem na skrzyżowaniu.
PS. Podobno Litwini mają po 3 życia - dlatego tak jeżdżą.
Cytat:
Banda krzykaczy niech najpierw się dowie dlaczego Ci wszyscy kierowcy wyprzedzają tak na pewniaka. Nie tylko Litwini tak robią, Polacy też. Wystarczy, że za zakrętem jest jedna wolna prosta i ten jadący pierwszy (najczęściej najmłodszy kierowca firmy) da znak (np. na CB albo prawym kierunkiem), że można wyprzedzać, to wtedy nie trzeba zwracać uwagi na żadne zakręty czy wysepki i wszyscy wyprzedzają.
Dziękuję za uwagę.
Z przodu - zgoda (choć jak dać sygnał kierunkowskazem zza zakrętu to tylko Ty jeden wiesz). A co z krzyżówkami? Trzeba być popierd*lonym, żeby wyprzedzać 40tonowym zestawem na skrzyżowaniu.
PS. Podobno Litwini mają po 3 życia - dlatego tak jeżdżą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie