👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

stu z powygaNYGAMI próbuje przemycić czarność do polski
ten od węgorza też dobry

ten od węgorza też dobry

musialem sie przysłuchiwać, ta gitara w tle jest bardzo zbędna

Kazali obcokrajowcom powiedzieć "stół z powyłamywanymi nogami" jak nawet niektórzy Polacy nie potrafią tego wypowiedzieć.

Czy hindusi zostali już oficjalnie uznani najbrzydszą nacją świata?
Bo jeśli mi nie umknęło i nie zostali to najwyższy czas zrobić stosowną adnotację w wikipedii.
Bo jeśli mi nie umknęło i nie zostali to najwyższy czas zrobić stosowną adnotację w wikipedii.
ja stwierdziłem już dawno temu że polskie przekleństwa to podstawa dla nie-polaków.

MrZet napisał/a:
Czy hindusi zostali już oficjalnie uznani najbrzydszą nacją świata?
Mowię to każdemu, przy każdej okazji!!! Niechaj błyskawice zagrzmią ale oni są brzydsi nawet od zezowatych (też rozbieżnych) murzynów!
Przy okazji, niektórzy Polacy nie potrafią powiedzieć: "Wyindywidualizowaliśmy się z wyizolowanego tłumu"
Pozdrawiam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie