R................s
2015-03-01, 22:03
przyznam szczerze, że nie tego się spodziewałem

piwko leci i czekam na więcej.
v................y
2015-03-01, 23:45
Gra całkiem fajna, ale na dalszych etapach powtarzalna i nudna jak p🤬da.
Brakowało mi trochę takiego typowego przejścia od sp🤬alania przed obcym - do nap🤬lania obcego.
Kiedyś grałem w coś podobnego o obcych. Zap🤬lam po jakiejś stacji kosmicznej zap🤬lam. Co ciekawe nie spotkałem nikogo na swojej drodze dobre 30 min. Etap wyglądał mniej więcej jak by się przeszło call of duty 2 do końca poziomu i wystartowało do początku. No k🤬a żywej duszy. Muza buduje napięcie jak c🤬j. Co chwila myślisz se że coś wyskoczy zza rogu. No i zap🤬lam jak ten debil dobre 50 min już.
Nagle jak nie jebnie k🤬a z sufitu. Muza przyspieszyła i zgłośniła się na całą p🤬de. Jakieś druty c🤬je muje dzikie węże, hałasy giętej blachy. Ja panika i radość w jednym ( no że wreszcie się coś dzieje ) to nap🤬lam z karabinu. Wyj🤬em cały magazynek ze strachu a to był wentylator.
Dobra, dobra. Wk🤬iony że nie mam amunicji. Myśle se już akcja jest to ide dalej poszukać amo i może ten obcy się wreszcie pojawi. Nie zrobiłem dobrze kroku i mnie ciul zaj🤬.
Nie wiem co później bo już jej nie włączyłem. Gra nie miała autozapisu.
podpis użytkownika
ironią w ryj
Facehuggery. Do dziś się boję sk🤬ysynów...
O gameplay, wiecie co, nie chcę nikogo obrażać, jedni sobie grają, a drudzy to oglądają i się podniecają, spoko, ale to po prostu nie jest materiał do rozpowszechniania, potem macie jakichś kretynów, debili, jutuberów jako gwiazdy youcon i dziwicie się, że ludzi ci zarabiają dziesiątki tysięcy miesięcznie, za to, że wasze dzieci nie dość, że marnują czas na gry komputerowe, to jeszcze oglądają w necie jak inni grają.
Niektórym zaczyna się już mieszać "fajny materiał". Niedługo będziemy raczeni czołowymi zderzeniami z GTA? Jak pisałem, nie mam nic do gier, graczy, ale to idzie w złym kierunku. Kiedyś naukowcy, pisarze, poeci byli elitą, a teraz są to gówniane gwiazdki muzyki pop [mam na myśli elitą kultury masowej], niedługo to będzie jakiś sepleniący kmiot grający w gry...kto wie, niezła wizja dla niektórych wielbicieli gier wideo.