👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gmork napisał/a:
Zajebiście, a teraz jedź do Holandii i poddaj się eutanazji.
Dlaczego?
KudłatyJDM napisał/a:
różowa z łososiowymi wstawkami i białymi falbaneczkami..
Bluzeczkę ?
willoo napisał/a:
Dlaczego?
Profilaktycznie, żebyś nikomu krzywdy nie zrobił.
Halman napisał/a:
różowa z łososiowymi wstawkami i białymi falbaneczkami..
Ja kiedyś jechałem na rowerku i pszczółka wleciała mi pod nogawkę od spodenek i użądliła mnie w dupkę. Oj jak bolało i bąbelek się zrobił

Pająki z tej rodziny (spachaczowate) kosztują w Europie około 30 eurasków. Zestresowane potrafią się dosłownie teleportować, ale ich jad jest słabszy od jadu pszczoły. Polecam, ciekawe w hodowli.
Gmork napisał/a:
Profilaktycznie, żebyś nikomu krzywdy nie zrobił.
Ja kiedyś jechałem na rowerku i pszczółka wleciała mi pod nogawkę od spodenek i użądliła mnie w dupkę. Oj jak bolało i bąbelek się zrobił
To miało być śmieszne? Upośledzony jesteś?
willoo napisał/a:
Nie no szacun za opanowanie.... Jak ja bym zobaczył takiego wielkiego sk***ysyna u mnie w aucie to na bank bym gdzieś się rozj***ł w panice
Ciota.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie