Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C🤬j w te zj🤬e balony, ale jaka kacza dupa.
To się tylko do cyrku nadaje.
Do występów z karłami.
To się tylko do cyrku nadaje.
Do występów z karłami.

Nie podoba mi się, ale plucie jadem jak w komentarzach powyżej jest...no...żałosne?
Dziwi mnie nieodmiennie, jak ludziom nie jest wstyd przed samymi sobą.
No bo skąd bierze się taka niechęć do różnych freaków?
Ze strachu, niepewności, albo potrzeby oderwania się od realnych problemow/wrogów z którymi nie ma szans czegoś zrobić więc leje się frustrację na jakichś dziwaków lub grupy społeczne.
Weźcie się nad sobą trochę zastanówcie, bo wstyd mi za was....
Dziwi mnie nieodmiennie, jak ludziom nie jest wstyd przed samymi sobą.
No bo skąd bierze się taka niechęć do różnych freaków?
Ze strachu, niepewności, albo potrzeby oderwania się od realnych problemow/wrogów z którymi nie ma szans czegoś zrobić więc leje się frustrację na jakichś dziwaków lub grupy społeczne.
Weźcie się nad sobą trochę zastanówcie, bo wstyd mi za was....
Stawiam że to jedna/jeden/jedno z tych 52 płci. Lub wyższych cyfr.