👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

uzdrowiony a jak postawię jemu piwo za temat a Tobie za komentarz to co to będzie oznaczać?

Ehh za śmianie się z chorych nigdy piwo nie poleci... Ciekawe czy wrzuciłbyś to zdjęcie i byłoby ci do śmiechu jakby twoje dziecko było tak samo chore.

Cytat:
Ehh za śmianie się z chorych nigdy piwo nie poleci... Ciekawe czy wrzuciłbyś to zdjęcie i byłoby ci do śmiechu jakby twoje dziecko było tak samo chore.
Sugerujesz, że on też jest kosmitą?

mam nadzieje, że ciebie wyr🤬a kiedyś taki kosmita i urodzisz takiego dzieciaka. Nie zapomnij wstawić na sadistic chętnie się pośmiejemy
PierreDolny napisał/a:
Inteligentny człowiek nie wrzuciłby takiej foty, bo po prostu by to wyskrobał gdyby tylko dowiedział się, że urodzi się takie coś. Ja się nie śmieję z chorych ludzi. Ja się śmieję z upośledzenia umysłowego ich rodziców, którzy tego nie wyskrobali na czas.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie