Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LxDead 2013-06-24, 18:12 88
Zgłoś
skurwensyn 2013-06-24, 21:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
łysa_pała 2013-06-24, 21:57 2
Tylko spokojnie z tą maścią, bo dla wszystkich nie wystarczy...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 22:51
uzdrowiony a jak postawię jemu piwo za temat a Tobie za komentarz to co to będzie oznaczać?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 22:51
chyba fejk
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-06-24, 22:52
O ty, drwisz z chorych ludzi
Zgłoś
-Pepe- 2013-06-24, 22:56 1
Ehh za śmianie się z chorych nigdy piwo nie poleci... Ciekawe czy wrzuciłbyś to zdjęcie i byłoby ci do śmiechu jakby twoje dziecko było tak samo chore.
Zgłoś
mazurpl 2013-06-24, 22:56 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 22:58 10
Cytat:

Ehh za śmianie się z chorych nigdy piwo nie poleci... Ciekawe czy wrzuciłbyś to zdjęcie i byłoby ci do śmiechu jakby twoje dziecko było tak samo chore.

Sugerujesz, że on też jest kosmitą?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 23:00
mam nadzieje, że ciebie wyr🤬a kiedyś taki kosmita i urodzisz takiego dzieciaka. Nie zapomnij wstawić na sadistic chętnie się pośmiejemy
Zgłoś
Gebofon 2013-06-24, 23:00 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-24, 23:03 3
oj chyba maść na ból dupy zaraz się skończy
Zgłoś
rusofil 2013-06-24, 23:15 8
PierreDolny napisał/a:

Inteligentny człowiek nie wrzuciłby takiej foty, bo po prostu by to wyskrobał gdyby tylko dowiedział się, że urodzi się takie coś. Ja się nie śmieję z chorych ludzi. Ja się śmieję z upośledzenia umysłowego ich rodziców, którzy tego nie wyskrobali na czas.
Zgłoś
pbear 2013-06-24, 23:35
boze widzisz i nie grzmisz

piwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem