Moja kobieta potrafi mnie jednak zaskoczyć.
Jedną z jej "przypadłości" jest obgryzanie paznokci. Ma stresującą pracę i w ten sposób odreagowuje. W sumie dobrze, bo przynajmniej do nikogo się nie przyp🤬ala.
Wczorajszego wieczora po "chwilach uniesienia", wstając z łoża zaczęła coś wspominać, że bolą ją opuszki palców, bo za bardzo je sobie poobgryzała. W pewnym momencie spojrzała na mnie i mówi:
- ale miałbyś zajebiście, jakby na twoim wacku był paznokieć, no nie?
Rozj🤬a mnie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczególnie jakby pod nim trochę jej gówna zostało z gry wstępnej. Też by obgryzała? Ale przyznać trzeba, fetyszystka z niej milutka.
konto usunięte
2014-02-13, 9:36
@up
Palec w dupie. Ot co!
konto usunięte
2014-02-13, 9:43
Jak ktoś lubi takie fleje, co pazury obgryzają...
Szybko zmień kobietę, po tych waszych "chwilach uniesienia" tracisz powoli wzrok. Większej czcionki się nie dało?
Wolałbym, żeby kobieta w łóżku paliła, niż obgryzała pazury.
konto usunięte
2014-02-13, 11:04
Baba obgryzająca pazury, co za fleja
Obrazek
pewnie ma z 12 lat, bo kobiety paznokci nie obgryzają. tylko małe i duże dzieci tak robią.
konto usunięte
2014-02-13, 18:32
Kobieta obgryzająca pazury to nie jest żadna zestresowana kobieta tylko fleja! Odreagować można na milion innych sposobów, obgryzione pazury to coś obrzydliwego
konto usunięte
2014-02-13, 18:44
@irish a kto powiedział, że nie można mieć 11-letniej kobiety ?
konto usunięte
2014-02-13, 18:47
ale zazdrośnicy z was, nieładnie, oj nie ładnie
konto usunięte
2014-02-13, 18:59
poobgryzane paznokcie .
Ale przynajmniej r🤬a