Obiad w łotewskiej chacie, mały Łotysz nie może zjeść wszystkiego, więc matka mówi do niego:
- Jak nie możesz już, to kamienie zostaw,ale zimnioka zjedz.
Ale to tylko halucynacje z niedożywienia, nie ma żadnych zimnioków, są tylko kamienie, matka dawno w gułagu, a syn umarł przy porodzie, jest tylko mroźna łotewska zima i śmierć, ale to dobrze, takie życie.
A................2
2013-06-06, 23:53
[quote="llort]"2) Za złamanie punktu 5.2 regulaminu, czyli za posty o charakterze agresywnym,rasistowskim, antysemickim, homofobicznym (itp.), [...]"
Dlaczego za posty o charakterze antysemickim warn, a antyłotewskim nie?
To chyba faktycznie naród wybrany, k🤬a.
Podwójne standardy. Z każdego można się śmiać tak długo jak nie jest Żydem czy uciśnionym podopiecznym lewicy.
Td0bT, tu nie ma żadnych kawałów, jest tylko smutek, halucynacje i śmierć z niedożywienia.
podpis użytkownika
Nie żeby mi to przeszkadzało, ale skąd się wziął ten nagły najazd na łotyszy?
T................T
2013-06-07, 0:00
K🤬a dzięki chłopaki za info... p🤬lne sobie kolejną setkę i spadam na Łotwę bo mam chyba halucynacje od wp🤬lania tych sucharów.
Cytat:
Niemożliwe, przed chwilą na kacu z kumplami to wymyśliłem.
Czyżby halucynacje z głodu ?
Gimbusy, o co chodzi z tymi halunami,łotyszami itd?
Aloz
2013-06-07, 0:35
dziennikzachodni.pl/artykul/913155,dowc🤬y-o-lotewskich-chlopach-czyli-halucynacje-z-glodu-i,id,t.html
Jeszcze trochę tych dowcipów o łotyszach i zamiast zakazu pisania o kozojebcach, będzie zakaz pisania o łotyszach. Ech..
u kogo k🤬a? kemmiegho kaleja jeabc go i ego ekipe....
Za duzo "gwiadzek wypormowali " jakies kura ellens howc zy kub a wojewodzki, mniejsza troce jestem wcięty jutro edytuje posta poprawnnie przepraszam........ ale i tak te j🤬e "ytalk showy" to gowna/
M................0
2013-06-07, 10:03
hahaha rozp🤬alacie mnie tymi zartami o Lotyszach

piwo dla was wszystkich !
m................0
2013-06-07, 11:45
Babcia mi opowiadała o łotweskich oddziałach SS, byli gorsi i bardziej zawzięci od Niemców. Kiedy Niemcy dosyć często poczciwie się zachowywali i pomimo rozkazów odpuszczali Polakom, Łotysz nigdy nie odpuścił i katował na śmierć z nienawiścią w oczach. Wyjątkowe skurnole z nich były podobno.
MrYeni napisał/a:
k🤬a, nie wiem o co chodzi z tymi łotyszami, ale i tak mnie to śmieszy
nie śmieszy, to halucynacje z niedożywienia.
O co chodzi z tymi halucynacjami z niedożywienia ?
Po przeczytaniu
Obiad w łotewskiej rodzinie wiedziałem już że to ostre halucynacje z niedożywienia i czeka mnie śmierć