👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tych naklejek jest troche porozklejanych po Katowicach, na przykład na znaku przy wyjeździe z Placu Wolności na ul.Sokolską. Ciekawi mnie ,czy to jakaś akcja kiedyś była, czy po prostu ktoś bez celu znakuje miasto murzynami.

Katowic to on wypatruje z 10 pietra - Bongman jest z sosnowca

podpis użytkownika

podpis użytkownika

Angel i MaszPasożytaMózgu, macie po piwie na zachętę i lecicie dalej:] Przypominają mi się czasy dowcipów o Wąchocku;)

dlaczego w Katowicach budują bloki tylko do 9 piętra? bo z 10 widac Sosnowiec

~Angel
ufff to mie uspokoiles. No tak w Katowicach to na ulicach 70% ludzi z zaglebia, zjezdzaja sie w tych czerwonych busach do miasta, bo w altreichu szwancem wieje
ufff to mie uspokoiles. No tak w Katowicach to na ulicach 70% ludzi z zaglebia, zjezdzaja sie w tych czerwonych busach do miasta, bo w altreichu szwancem wieje

boże czasem myślę że bongman to mój dawny prześladowca basajew i się boję

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie