📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Obieranie banana
zwróć uwagę co robi zanim osądzisz; nie obiera banan tylko zeskrobuje nadpsute miejsca na skórce.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
to pewnie jedna z tych co mysli ze mleko jest z kartonu a mieso rosnie w lodowkach

Jedna z tych wyzwolonych, głównie od rozsądku.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
nerdycook.in/skorkowiec-ciasto-ze-skorek-od-banana/
Polecam, ale nie wiem czy to ten sam przepis, z którego moja robi.
I cała masa innych zastosowań np. maseczki, kompost.
Polecam, ale nie wiem czy to ten sam przepis, z którego moja robi.
I cała masa innych zastosowań np. maseczki, kompost.
Halman napisał/a:
zwróć uwagę co robi zanim osądzisz; nie obiera banan tylko zeskrobuje nadpsute miejsca na skórce.
Przypmina mi sie filmik z babka co odkurzala katy na scianie i rozlaczyla rure od odkurzacza
zeby siegnalc wyzej. Debile na necie mieli beke jaka ona glupia a ta na bank po prostu uzyla tej rury zeby usunac pajeczyny pod sufitem
Może i jest idiotką ale niektóre banany jadą się ze skórą.
Ponadto skórka od nich nie odchodzi w klasyczny sposób.
Ponadto skórka od nich nie odchodzi w klasyczny sposób.

I jeszcze odpad BIO ładuje do pojemnika PAPIER.
Burn it before it lays eggs
Burn it before it lays eggs
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie