Anal_Intruder_69 napisał/a:
Obieranie banana
zwróć uwagę co robi zanim osądzisz; nie obiera banan tylko zeskrobuje nadpsute miejsca na skórce.
Niech ona lepiej żadnego k🤬sa nie dotyka...
Tym bardziej jak wyżej.
Halman napisał/a:
zwróć uwagę co robi zanim osądzisz; nie obiera banan tylko zeskrobuje nadpsute miejsca na skórce.
Tym bardziej jak wyżej.
Cytat:
Na c🤬j obierać nadpsute miejsca na skórce banana ?

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
to pewnie jedna z tych co mysli ze mleko jest z kartonu a mieso rosnie w lodowkach

Jedna z tych wyzwolonych, głównie od rozsądku.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
nerdycook.in/skorkowiec-ciasto-ze-skorek-od-banana/
Polecam, ale nie wiem czy to ten sam przepis, z którego moja robi.
I cała masa innych zastosowań np. maseczki, kompost.
Polecam, ale nie wiem czy to ten sam przepis, z którego moja robi.
I cała masa innych zastosowań np. maseczki, kompost.
Halman napisał/a:
Przypmina mi sie filmik z babka co odkurzala katy na scianie i rozlaczyla rure od odkurzacza
zeby siegnalc wyzej. Debile na necie mieli beke jaka ona glupia a ta na bank po prostu uzyla tej rury zeby usunac pajeczyny pod sufitem
Może i jest idiotką ale niektóre banany jadą się ze skórą.
Ponadto skórka od nich nie odchodzi w klasyczny sposób.
Ponadto skórka od nich nie odchodzi w klasyczny sposób.
podpis użytkownika
z dupy

Halman napisał/a:
Ty to jesteś ynteligent jednak, nie to co inni...

I jeszcze odpad BIO ładuje do pojemnika PAPIER.
Burn it before it lays eggs
Burn it before it lays eggs
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...
@up
Macie już k🤬a dawno wyjaśnione, że to co robi jednak ma sens, a dalej brniecie w to p🤬lenie.
Macie już k🤬a dawno wyjaśnione, że to co robi jednak ma sens, a dalej brniecie w to p🤬lenie.