👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz powinien się z nią ożenić, kochać i opiekować aż do śmierci. Albo wyjechać na drugi koniec świata i próbować zapomnieć o jej istnieniu. Nie wiem, który sposób jest bardziej skuteczny w leczeniu takiej traumy...
steven_seagull napisał/a:
Teraz powinien się z nią ożenić, kochać i opiekować aż do śmierci. Albo wyjechać na drugi koniec świata i próbować zapomnieć o jej istnieniu. Nie wiem, który sposób jest bardziej skuteczny w leczeniu takiej traumy...
Ja bym ją powoli podjadał.
Szkoda dziewczyny. Mam nadzieję że wróci do zdrowia bez widocznych blizn. Robota w kuchni jest bardzo ciężka i łatwo można paść ofiarą czyjegoś debilizmu.
Jacson napisał/a:
Wiesz co się działo po nietoperzu, a co dopiero po całym żółtku.
Taki kawalarz w pracy to skarb. Zawsze potrafi towarzystwo rozruszać.
romek134 napisał/a:
Szkoda dziewczyny. Mam nadzieję że wróci do zdrowia bez widocznych blizn. Robota w kuchni jest bardzo ciężka i łatwo można paść ofiarą czyjegoś debilizmu.
Bez szans. Olej jadalny potrafi się rozgrzać do 300 stopni.
A co za idiota idzie z wrzacym olejem?
Olej się spuszcza zaworem Na dnie naczynia a nie idzie wylać na ulice
Olej się spuszcza zaworem Na dnie naczynia a nie idzie wylać na ulice
Jacson napisał/a:
Według mojego skromnego zdania, najlepszy komentarz jaki czytałem od długiego czasu.

romek134 napisał/a:
Nikt, pracujący przynajmniej raz w kuchni, by nie napisał takiej głupoty, że to był olej. Nic jej nie będzie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie