Może niedowidzę po tym całym cukrze ale czy oni jeżdżą w taką pogodę bez świateł?
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Nawet nie zmrużyłem oczu żeby nic nie stracić. Pięknie się patrzy!

jakoś jeden tir ładnie przejechał, a drugi pięknie wyhamował.... można? reszta to debile zap🤬lający do biedronki na ostatnia chwilę? tfu... albo gdzieś nowego lidla otworzyli?
Wyprzedaż karpia na wigilię była i się śpieszyli
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Nie ma to jak się naoglądać takich filmików przed dłuższą trasą kiedy właśnie dziś spadł śnieg.
Swoją drogą to cholernie jestem ciekawa jak wygląda w takiej sytuacji wypłacanie odszkodowań? Ktoś się orientuje? Był w takiej sytuacji?
Swoją drogą to cholernie jestem ciekawa jak wygląda w takiej sytuacji wypłacanie odszkodowań? Ktoś się orientuje? Był w takiej sytuacji?

K🤬a to wygląda jak zabawkowe.Sobie wyobrażam dzieciaka poza kadrem jak nak🤬ia resorakami:)
@karinawaw, w większości pojazdów, które są na filmie wina leży po stronie kierowcy (niedostosowanie prędkości do warunków, ten przepiękny waltz na śniegu w większości spowodowany jest przez letnie ogumienie). Reszta już należy do oceny służb/kierowców, którzy chcą się ze sobą dogadywać. Na pewno ubezpieczyciele będą urywać co się daje i zaliczać to do tzw. "przyczynienia się do zdarzenia na drodze" (brak świateł, wcześniej wspomniana prędkość i opony, dodatkowo jeśli coś Ci się stanie to jest dochodzenie, czy były zapięte pasy i inne p🤬lanse). W tym przypadku wideo niewiele pomaga
.

szkoda ze bez wybuchow

podpis użytkownika
zabić k🤬a wszystkich zap🤬lić