Nawet Hitler nie był taki okrutny i oszczędzał "obozowiczów" tworząc specjalne baraki dla cyganów. Wiedział że wspólne mieszkanie z cyganami będzie gorsze niż śmierć w komorach gazowych czy śmierć głodowa.
podpis użytkownika

Cyganów zapędzono pod prysznic.
Nie zdążono wpuścić cyklonu b.
Wszyscy zmarli na Umycie.
Nie zdążono wpuścić cyklonu b.
Wszyscy zmarli na Umycie.

brudny, to drugie nie było już potrzebne, pierwszy tekst wygrał.

Powiem tak: żarty o czymkolwiek - spoko. Za jakiekolwiek żarty nawiązujące do tej tragedii - c🤬j w dupę. Zginęło tam wielu naszych rodaków w tym członków rodzin. Polecam przejechać się do jakiegokolwiek obozu i zagłębić się trochę w temat. Sadistic, sadisticiem, ale mentalnej gimbazie mówię stanowczo wyp🤬alać.

Forczman napisał/a:
brudny, to drugie nie było już potrzebne, pierwszy tekst wygrał.
Bo pierwszy wymyśliłem na biegu...
A drugi gdzieś tam kiedyś zasłyszałem

marines081, mój drogi, chyba pomyliłeś portale. Tutaj aż się roi od miłośników faszyzmu i jego odmian, a w ostatnim czasie strasznie dużo sebostwa i patusów tu najechało, a inteligentnych użyszkodników odpłynęło.
To, że tam żydzi r🤬ali polaków dosłownie i w przenośni (kwestia więzienie - prysznic jakby ktoś nie kumał) hehehe
co było najokrutniejsze??? a może k🤬a to że ponad 70 lat po tej zbrodni oprawcy twierdzą że to my sami te obozy tworzyliśmy a potem się sami zabijaliśmy??? nie k🤬a najlepsze jest to że jak adolf przegrał teraz jego wnuczka z nie prawego łoża sprowadzi na nas gniew nie doj🤬ych muzułmanów czy tam innych nie doj🤬ych kozo jebców??? powiem szczerze że cieszę się że Putin żyje i niech żyje 250 lat bo jestem święcie przekonany że tylko czeka aż będzie mógł tam "zaprowadzić spokój" bo jak jego zabraknie to już h🤬j....