👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nawet Hitler nie był taki okrutny i oszczędzał "obozowiczów" tworząc specjalne baraki dla cyganów. Wiedział że wspólne mieszkanie z cyganami będzie gorsze niż śmierć w komorach gazowych czy śmierć głodowa.
podpis użytkownika

Cyganów zapędzono pod prysznic.
Nie zdążono wpuścić cyklonu b.
Wszyscy zmarli na Umycie.
Nie zdążono wpuścić cyklonu b.
Wszyscy zmarli na Umycie.

brudny, to drugie nie było już potrzebne, pierwszy tekst wygrał.

Forczman napisał/a:
brudny, to drugie nie było już potrzebne, pierwszy tekst wygrał.
Bo pierwszy wymyśliłem na biegu...
A drugi gdzieś tam kiedyś zasłyszałem

marines081, mój drogi, chyba pomyliłeś portale. Tutaj aż się roi od miłośników faszyzmu i jego odmian, a w ostatnim czasie strasznie dużo sebostwa i patusów tu najechało, a inteligentnych użyszkodników odpłynęło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie