📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Piwko, za materiał godny tej strony, a nie stare kabarety, albo informacje z WP czy innych łonetów.

@up
zły temat żeby łapać darmowe piwa tą grafiką, dobry natomiast aby załapać free warna
zły temat żeby łapać darmowe piwa tą grafiką, dobry natomiast aby załapać free warna

@Norbek
Toś sie gimbusie wzburzył, tyle ma ten komiks do pedalskiego anime co Grodzkie do prawdziwej kobiety.
Toś sie gimbusie wzburzył, tyle ma ten komiks do pedalskiego anime co Grodzkie do prawdziwej kobiety.
Norbek,
Najwyraźniej ktoś powinien kupić okulary jeżeli nie odróżnia zwykłego obrazka "komiksu" od anime czy mangi, potocznie nazywanych "chińskimi bajkami".Przy okazji, chyba wiem co spowodowało twój problem ze wzrokiem
Najwyraźniej ktoś powinien kupić okulary jeżeli nie odróżnia zwykłego obrazka "komiksu" od anime czy mangi, potocznie nazywanych "chińskimi bajkami".Przy okazji, chyba wiem co spowodowało twój problem ze wzrokiem

Stary, dobry niemaszek Shadman ciągle nas zaskakuje...
...ciekawe, co jeszcze dla nas sporządzi?
...ciekawe, co jeszcze dla nas sporządzi?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie