Piwko, za materiał godny tej strony, a nie stare kabarety, albo informacje z WP czy innych łonetów.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
K🤬a ludzie czy dla was sadystyczna jest jakaś p🤬lona japońska kreskówka?!!!
Tyle w temacie

Tyle w temacie

@up
zły temat żeby łapać darmowe piwa tą grafiką, dobry natomiast aby załapać free warna
zły temat żeby łapać darmowe piwa tą grafiką, dobry natomiast aby załapać free warna

Jestem na nyanianie? Nie, to sadistic, co to tutaj k🤬a robi?

@Norbek
Toś sie gimbusie wzburzył, tyle ma ten komiks do pedalskiego anime co Grodzkie do prawdziwej kobiety.
Toś sie gimbusie wzburzył, tyle ma ten komiks do pedalskiego anime co Grodzkie do prawdziwej kobiety.
Norbek,
Najwyraźniej ktoś powinien kupić okulary jeżeli nie odróżnia zwykłego obrazka "komiksu" od anime czy mangi, potocznie nazywanych "chińskimi bajkami".Przy okazji, chyba wiem co spowodowało twój problem ze wzrokiem
Najwyraźniej ktoś powinien kupić okulary jeżeli nie odróżnia zwykłego obrazka "komiksu" od anime czy mangi, potocznie nazywanych "chińskimi bajkami".Przy okazji, chyba wiem co spowodowało twój problem ze wzrokiem

Idea świetna xD ale to k🤬a sadistic a to nie sadystyczne -_-

Stary, dobry niemaszek Shadman ciągle nas zaskakuje...
...ciekawe, co jeszcze dla nas sporządzi?
...ciekawe, co jeszcze dla nas sporządzi?
@Loki_1993
fakt bardziej sadystyczne są filmiki z dzieciakami, kabarety czy inne gówna które tu trafiają na główną...
dla potrzebujących
fakt bardziej sadystyczne są filmiki z dzieciakami, kabarety czy inne gówna które tu trafiają na główną...

@nikotan
sorry ale jakoś nie interesuję się pedalskim anime czy innym c🤬jstwem
sorry ale jakoś nie interesuję się pedalskim anime czy innym c🤬jstwem