Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
Obraz II Wojny Światowej
konto usunięte • 2016-02-11, 20:20
Nie wierzę, żeby wśród sadolów nie znalazł by się gracz FPS, goście z Gryonline świetnie przedstawili sytuację. Myślę, że jeśli wyszła by dopracowana gra wojenna drążąca temat od strony Polski z lat 39-41, MAJĄCA FABUŁĘ co mogło się dziać wśród oficerów to zebrała by oklaski. Miłego oglądania

skąd zaj🤬e każdy widzi
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-02-11, 22:53 37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-11, 23:01 1
@up
miło że także widzisz gry od strony kuchni, ale za Avatar dumbasa zawsze piwo
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-12, 0:51 7
Nie mogę strawić koszmarnej polszczyzny prowadzącego... Przy "mu•SIAŁ•by" rzygłem, pierdłem, drzwiami trzasłem i wyszłem, bo chamstwa nie zniesę.

A co do samej kwestii 1939-41 to najważniejsza jest rola ZSRR jako sojusznika Hitlera oraz kwestia szerokiego poparcia społecznego w Niemczech i obojętności zachodnich państw. To bardzo wstydliwy okres nie tylko dla Rosji - i nie łudźmy się... kraje anglosaskie też mają powód do wstydu i nie chcą pamiętać o tych latach.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-12, 3:19 5
Grać w Red Orchestre i klepać Niemcami Amerykanów i ruskich = bezcenne
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-12, 3:33 45
W.S.N.R. napisał/a:

Nie mogę strawić koszmarnej polszczyzny prowadzącego... Przy "mu•SIAŁ•by" rzygłem, pierdłem, drzwiami trzasłem i wyszłem, bo chamstwa nie zniesę.

Dobrze, że się nie zesrałeś z tej rozpaczy.
Zgłoś
kokos_123 2016-02-12, 3:56 9
się ograniczają do 39 roku ( naszej perspektywy ), niech zaczną od 7 lipca 1937, dla mnie to jest początek 2 wojny światowej, Japonia pogw🤬ciła postanowienia Ligi narodów i Paktu Brianda-Kellogga, ale nie, Japonia może sobie napadać na kogo chce, póki to nie są amerykanie, wtedy nagle jest to już 2 wojna światowa.
Zgłoś
chujuj 2016-02-12, 6:25 2
@W.S.N.R.
A ja rzygłem i zrobiłem to co ty przy twoim ,,wyszłem"
Zgłoś
Vesemirr 2016-02-12, 6:56 3
W.S.N.R. napisał/a:

Hejtowanie to jedyne zajęcie które znalazłeś po polonistyce, prawda?
Zgłoś
Wiewiór z lasu 2016-02-12, 8:30 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sonal 2016-02-12, 9:00
Zgłoś
parolpl 2016-02-12, 9:01 1
W sumie jakby się czepiać, to wojna w Hiszpanii była takim preludium II Wś w Europie.

Nie oszukujmy się. W strzelanki ( te komercyjne) grają albo upośledzeni, co nie potrafią grać w inne (lub dzieci); albo się odmóżdżyć.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-12, 10:39 3
Wiewiór z lasu napisał/a:

Era gier single-player się skończyła, skończyły się czasy rozbudowanych kampanii wypełnionych smaczkami fabularnymi, kampanie są krótkie na tyle żeby jak najszybciej kliknąć opcję "multiplayer",

Po prostu liczy się hajs a na piracie nie zgrasz na multi
Cytat:

nie ma już gier na topie, które wymagają myślenia od gracza, bo coś co jest trudne się nie sprzedaje.

A serie Dark Souls znasz? albo strategie typu Europa Universalis czy Total War'y?
Zgłoś
666trololo666 2016-02-12, 10:45
Wiewiór z lasu napisał/a:

[...] żeby każdy półgłów nie musiał wchodzić w googla i mógł przejść ów grę [...]

Jak wielkim półgłówkiem trzeba być, żeby pisać "ów grę"?
Zgłoś
KingOfDarkness 2016-02-12, 10:47
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem