Czy ja wiem czy takie felerne? Zwykły lewoskręt.
podpis użytkownika
Wolność słowa... Taki c🤬j
Spotkało się dwóch kretynów, bezmyślnych i narwanych. Audi narowiście byle skręcić a Touran zap🤬la przez skrzyżowanie na pełnej k🤬ie z klapami na oczach. A wystarczyło pomyśleć że ktoś może wymusić i jechać trochę wolniej. Gdybym nie myślał za innych to szef wyj🤬by mnie z roboty bo nigdzie towaru bym nie dowiózł na czas. Ciągle bym gdzieś k🤬a dzwony zaliczał.

Tylko czekać na tematy od fantastycznego z udziałem kamer ABAKS-SYSTEM
Dużo płacą ?

Dużo płacą ?
ile my tu wypadków przy lewoskrętach i 2-3 pasach widzieliśmy to nawet chomik nie zliczy.
podpis użytkownika
:oneko:

bob26 napisał/a:
Czy ja wiem czy takie felerne? Zwykły lewoskręt.
Właśnie, dlatego nie felerne (wadliwe), a feralne... czyli pechowe

A ja bym się dopatrywał przyczyny w BMW. Przez te j🤬e przyciemniane szyby i wysokość samochodu gówno widać.
Co nie zmienia faktu, że Audi nie powinno skręcać, nie mając widoczności.
Co nie zmienia faktu, że Audi nie powinno skręcać, nie mając widoczności.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
o moje osiedle tamto skrzyżowanie jest kolizyjne przez co jest sporo stłuczek lub wymuszeń. Sam tamtędy jeżdżę i zwalniam jak jest duży ruch bo nie chcę piedzielnąć w wymuszających
swoją drogą zajebiste kamery ma Abaks
swoją drogą zajebiste kamery ma Abaks
@Henboh: ja p🤬le, większej głupoty nie czytałem - a jak by tam stał dostawczak nieprzeszkolny(paka), to też jego "wina"? + z ciekawości znalazłem skrzyżowanie na mapach google - wina audi, bo wymusił pierwszeństwo, ale temu pop🤬leńcowi z Tourana powinno się zabrać prawo jazdy, żeby nie zrobił nikomu więcej krzywdy... Niech szybciej zap🤬la

KiKiZ napisał/a:
@Henboh: ja p🤬le, większej głupoty nie czytałem - a jak by tam stał dostawczak nieprzeszkolny(paka), to też jego "wina"? + z ciekawości znalazłem skrzyżowanie na mapach google - wina audi, bo wymusił pierwszeństwo, ale temu pop🤬leńcowi z Tourana powinno się zabrać prawo jazdy, żeby nie zrobił nikomu więcej krzywdy... Niech szybciej zap🤬la
![]()
Dawno nie czytałem takiej niekompetencji.
Gdzie napisałem, że "wina" jest BMW? W którym k🤬a miejscu to wydedukowałeś? Bo ewidentnie masz problemy ze zrozumieniem tekstu, a "wina" i "przyczyna" to dla Ciebie synonimy.
Dawno też nie czytałem takich głupot.
Odebrać prawko, bo na zielonym miał w dupie "podporządkowanego". Może jeszcze zabierajmy prawko za używanie kierunków.
Ile według Ciebie jechał "pop🤬lony" Touran? Bo może tu jest problem. Śmiem wątpić, żeby jechał więcej jak 50-60/h (podobną prędkość miały samochody jadące tym pasem wcześniej, do tego zatrzymał się w ~15 metrów, co by potwierdzało, że jechał przepisowo). Ty z pewnością jeździsz 10/h poniżej dopuszczalnej.
Bzdury Panie piszesz, aż oczy bolą.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Wymiękam czytając "fachowe" komentarze niektórych "ekspertów". VW zap🤬lał? Czym wy na co dzień jeździcie? Taczkami z gnojem?
Cytat:
A ja bym się dopatrywał przyczyny w BMW.
Cytat:
Gdzie napisałem, że "wina" jest BMW? W którym k🤬a miejscu to wydedukowałeś? Bo ewidentnie masz problemy ze zrozumieniem tekstu, a "wina" i "przyczyna" to dla Ciebie synonimy.
Idąc twoim tokiem rozumowania przyczyną kolizji był seks dziadków kierującego srebrną octavią bo jakby nie urodzili się jego rodzice to by nie spłodzili jego a co za tym idzie tej octavii by nie było a więc audi by mogło skręcić wcześniej unikając kolizji.
Jesteś wynikiem milionów lat ewolucji. Gratuluję.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Kierowca Touran jechał w okolicach 70 km/h. Także ściśnijcie dupę Ci co mówicie, że zap🤬lał.
Główna, zielone, normalna prędkość, a kierowcy rowerów i skuterków drą mordę jak zawsze.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Główna, zielone, normalna prędkość, a kierowcy rowerów i skuterków drą mordę jak zawsze.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.