Zastanawialiście się kiedyś jak obronić się przed psem gołymi rękoma? Oto parę chwytów na psa oraz parę ciekawostek
Ż__owska sztuka walki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te jego techniki są jak aikido. Ładnie się ogląda, o ile sparingpartner jest spokojny i wie że nie zrobisz mu krzywdy.
Odradzam uderzanie psa w łeb czy grzbiet, bo nic to nie da. Jeżeli już musicie gdzieś uderzać, kopac to najlepiej w brzuch. Przedmiotem uderzac w nos lub łapy
gówno warte te jego chwyty, rękę mu pies odgryzie jak nią tylko ruszy
konto usunięte
2013-08-20, 12:53
konto usunięte
2013-08-20, 13:02
koles co mowi w nagraniu to chyba z 15 wyrokami, most wanted w 20 krajach
konto usunięte
2013-08-20, 13:08
Szkoda ze zapomniał dodac , co zrobic gdy pitbull ujebie ci rekę tzn chwyci ja usciskiem 4 ton i nie pusci za ch*ja
Szkoda że ten pies chce się z nim bawić i jest przyjaźnie nastawiony, wówczas sytuacja obraca się w harda gdy pies chce twojego mięsa a nastawiony jest na jak najlepszy kąsek
Ten gość nie mówi ,że jest mistrzem w Ż__owskiej sztuce obronie przed psem tylko w ramach ciekawostki pokazuje jak takie chwyty wyglądały - bo przypominam, że kiedyś gazu pieprzowego nie było, a taki chwyt odsłania psa, jak wyjdzie to można go dokończyć po prostu. Trafić psa w nos nie jest łatwo, to mały punkt a pies jak chce ugryźć to mocno szarpie głową, więc często taki chwyt mógł być skuteczny.
konto usunięte
2013-08-20, 14:03
Chętnie obejrzałbym gościa pokazującego te techniki na psach z francuskch służb. Na hardzie.
Gówno nie obrona przed psem. Kiedyś miałem taką sytuację, że pies mnie zaatakował i wtedy człowiek nie myśli o jakiejś samoobronie nieinwazyjnej dla psa, tylko po prostu ściska go obiema rękoma do klaty i dusi i łamie kark byle by uchronić się przed pogryzieniem.
konto usunięte
2013-08-20, 15:19