Zastanawialiście się kiedyś jak obronić się przed psem gołymi rękoma? Oto parę chwytów na psa oraz parę ciekawostek
Ż__owska sztuka walki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za bzdury? Przecież wszyscy wiedzą że walkę z psem zapoczątkowali marsjanie.
konto usunięte
2013-08-20, 16:03
Mój sąsiad ma agresywnego yorka i jak ja mam mu taki chwyt założyć ???
Prawda jest taka ze przy agresywnym psie trzeba poswiecic lewa reke, pociagnac w dol i go ogluszyc prawa.
Nie mogę na to patrzeć normalnie pies atakuje z wyskoku z prędkością prawie 40 km/h niech wtedy te chwyty wykona

a te podwórkowe pierdoły co łapią za kostkę najlepiej kopem potraktować takie moje zdanie
Fajnie że psiuniek czerpie z tego radość myślę jednak że na nic jest takie coś wobec psa który ma zamiar zabić a nie się bawić
konto usunięte
2013-08-20, 23:57
Wiele osób ma rację z czułym punktem u psa - nosem.
Jak ktoś w domu chce oduczyć psa gryzienia, to prostą metodą jest wkładanie psu ręki do gardła(gdy ten próbuje gryźć) i przytrzymywanie od tyłu łba, żeby zaczął się krztusić. Bardzo szybko oduczają się gryzienia. Ale takiej metody raczej nie stosowałbym na rozwścieczonego psa, raczej mało wykonalne.
Pies niemal sie bawi, nie jest agresywny i dodatkowo stoi niżej w sforze od przeciwnika. Do dupy takie pokazy, jak pisali przedpiścy.