podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCiekawe jak to jest skonstruowane oraz co to za automat steruje czyżby manele z P-15 Termit z głowicą samonaprowadzającą?
Drony typu DJ Mavic mają zasięg do 20km. Na otwartej przestrzeni nie powinno być problemu, więc mogą mieć nawet VR google, siedzieć w kafejce i na telebimie kibicować

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Drony typu DJ Mavic mają zasięg do 20km. Na otwartej przestrzeni nie powinno być problemu, więc mogą mieć nawet VR google, siedzieć w kafejce i na telebimie kibicować
No tak tylko na nasłuchu od razu wykryją w eterze transmisję, a zbliżający się obiekt też nadaje bo wysyła np. obraz i siła sygnału się zwiększa już nie mówiąc że jak zakłóci się to lipa a jakoś na automacie podobno to potrafi pływać 😀
No tak tylko na nasłuchu od razu wykryją w eterze transmisję, a zbliżający się obiekt też nadaje bo wysyła np. obraz i siła sygnału się zwiększa już nie mówiąc że jak zakłóci się to lipa a jakoś na automacie podobno to potrafi pływać 😀
W sumie tak, chociaż biorąc pod uwagę co odp🤬lają Ukraińcy dronami na wojnie to nie wiem czy walka elektroniczna stoi na takim poziomie

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaJa się k🤬a pytam dlaczego ten "zespół ukraińskiej gwardii zbrojnej" nie nap🤬la w kacapów celem ochrony swojej ojczyzny?
c🤬j z tym, cieszmy się że u nas na uberze się nie rozp🤬alają
c🤬j z tym, cieszmy się że u nas na uberze się nie rozp🤬alają
robią ro beowi bez prawka - jeszcze lepiej...
Ja się k🤬a pytam dlaczego ten "zespół ukraińskiej gwardii zbrojnej" nie nap🤬la w kacapów celem ochrony swojej ojczyzny?
dokładnie o tym samym pomyślałem
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęa ja się zastanawiam, czemu żaden kraj jak takie hutu czy inne gady napadną statek to nie wyśle w tamto miejsce ze trzech łodzi podwodnych i nie rozp🤬oli ich w drobny mak.
Ruscy zrobili to z Ukraińcami i widzisz jakie gówno z tego wyszło
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
a ja się zastanawiam, czemu żaden kraj jak takie hutu czy inne gady napadną statek to nie wyśle w tamto miejsce ze trzech łodzi podwodnych i nie rozp🤬oli ich w drobny mak.
Była akcja odwetowa USA+inne państwa, lotnictwo bombardowało cele na terytoruim Huti... widać z jakim marnym skutkiem. Po prostu Huti już tak przez wiele lat byli bombardowani że tam nie ma za bardzo celów wojskowych do zniszczenia, co innego Izrael, ten uderzył w cel nie związany z wojskiem (jakieś zbiorniki portowe) to pożar był taki że chyba do teraz się dopala i to faktycznie zaszkodziło Huti.