Wielkie oburzenie obrońców praw piesków, że w Chinach na festiwalu zjada się piesełki. To takie nieludzkie i okropne.
Plus ... Pewna "Sadisticzna" Kobietka
źródło. Fejsbuczek
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-06-23, 19:25
konto usunięte
2017-06-23, 19:26
konto usunięte
2017-06-23, 19:27
Szkoda tylko tego "pozdrówcie sadistica", tak samo jak "iksde wrzucam to na kwejka"
konto usunięte
2017-06-23, 19:56
Coś mi mówi ze sama jesteś autorem tych komentarzy "pewnej" sadolki
Co to za łajno jakieś lewackie...
Cenzura na poziomie GIMBazy ( Giń IMBecylu ! ). Enio Myjak , Natalia Barczak .
Większa beka niż z komentarzy jest z cenzury
konto usunięte
2017-06-23, 20:51
Ciekawe czy ma zdjecie w temacie pokaz seoja supe albo pokaz swije cycku
dajcie spokój. rok szkolny się skończył, więc procent atencyjnych gimbazjuszy/gimbazjuszek w internecie drastycznie wzrośnie, a takie suchary powinny lądować sami-wiecie-gdzie.
konto usunięte
2017-06-24, 3:30
Czy tylko ja mam wrażenie, że laska próbuje być sadystyczna na siłę? Do tego sama się tym chwaląc tutaj? Takie z deczka żałosne.
konto usunięte
2017-06-24, 5:04
Po pierwsze ten screen jest żałosny(m.in. że autorka komentarza sama go tu umieściła myśląc, że będzie to "zabawne") i nie wiem co robi na głównej. Po drugie to te osoby, które się wypowiadają na temat tego festiwalu nie wiedzą jednego - psy, które są tam jedzone są częściowo kradzione właścicielom z domów. Po trzecie nieważne jakie zwierze się je, ważne by zabić je humanitarnie, a nie torturować.