Wielkie oburzenie obrońców praw piesków, że w Chinach na festiwalu zjada się piesełki. To takie nieludzkie i okropne.
Plus ... Pewna "Sadisticzna" Kobietka
źródło. Fejsbuczek
Konto usunięte
2017-06-23, 19:25
Mam zajebistego owczarka alzackiego od 2 lat. Ogarnięty i bardzo dużo rozumie, ale jak była by wojna to sam by poszedł polować, ale nic by sk🤬iel do domu nie przyniósł, bo to j🤬y samolub. Dlatego bym go zjadł
Konto usunięte
2017-06-23, 19:26
Konto usunięte
2017-06-23, 19:27
Ja p🤬lę, nowy poziom sp🤬olonenia osiągnięty. Inny kultura - inne zwyczaje! Dla hindusów dziwne jest to, że my jemy krowie mięso. I co? Jakoś nie widzę u nich ugrupowań, które walczą o "wolne prawa" krów w Europie.
A zresztą:
Szkoda tylko tego "pozdrówcie sadistica", tak samo jak "iksde wrzucam to na kwejka"
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Konto usunięte
2017-06-23, 19:56
Coś mi mówi ze sama jesteś autorem tych komentarzy "pewnej" sadolki
Co to za łajno jakieś lewackie...
Cenzura na poziomie GIMBazy ( Giń IMBecylu ! ). Enio Myjak , Natalia Barczak .
Jedzenie jedna sprawa, obejrzyjcie sobie filmiki na których się te pieski przyrzadza, to skonczycie p🤬lić
Większa beka niż z komentarzy jest z cenzury
Konto usunięte
2017-06-23, 20:51
Poziom dyskusji w komentarzach na Facebooku ze zwykłymi śmiertelnikami to sto metrów pod dnem, jakby zobaczyli harda to by p🤬lnęli na zawał
Ciekawe czy ma zdjecie w temacie pokaz seoja supe albo pokaz swije cycku
dajcie spokój. rok szkolny się skończył, więc procent atencyjnych gimbazjuszy/gimbazjuszek w internecie drastycznie wzrośnie, a takie suchary powinny lądować sami-wiecie-gdzie.
Konto usunięte
2017-06-24, 3:30
Czy tylko ja mam wrażenie, że laska próbuje być sadystyczna na siłę? Do tego sama się tym chwaląc tutaj? Takie z deczka żałosne.
Konto usunięte
2017-06-24, 5:04
Po pierwsze ten screen jest żałosny(m.in. że autorka komentarza sama go tu umieściła myśląc, że będzie to "zabawne") i nie wiem co robi na głównej. Po drugie to te osoby, które się wypowiadają na temat tego festiwalu nie wiedzą jednego - psy, które są tam jedzone są częściowo kradzione właścicielom z domów. Po trzecie nieważne jakie zwierze się je, ważne by zabić je humanitarnie, a nie torturować.