oooo skoro temat już powstał to zareklamuje stronkę [swoją:p] galeriawc.pl tam jest kilka ciekawych modyfikacji bud np wzorowana na elektrownie w Czarnobylu ... polskie projekty są zaznaczone kursywą

Where
Cytat:
9. Pisząc "było" w komentarzu do tematu podaj link do pierwotnego tematu - tego w którym po praz pierwszy znalazł się dany materiał. Moderatorzy mogą usuwać tematy bez podawania linków jeśli stwierdzą że temat użytkownika jest duplikatem istniejącego już tematu.

Do połowy z nich znam linki do worklogów a jeden z nich został uznany za najlepszy projekt obudowy bodajże 2007 roku

Cytat:
Na tej ostatniej dyski długo nie pożyją.
Wiesz jak to jest, ma wyglądać a niekoniecznie być funkcjonalne. Podobnie się ma sprawa ze szpilkami(obuwie).
~ napisał/a:
Wiesz jak to jest, ma wyglądać a niekoniecznie być funkcjonalne. Podobnie się ma sprawa ze szpilkami(obuwie).
Wiem, ale można by zrobić aby ładnie wyglądało i było funkcjonalne. Np postawić te dyski poziomo. Może sam kiedyś sobie coś takiego zrobię. Mimo wszystko mikrofalówka i bęben od pralki mnie rozwalił

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..