Czas na wyrwanie się z wegetacji.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:01
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Ty może wracaj do tasowania się, niech każdy robi to co umie najlepiej.
Twoja wybitna i jakże długa odpowiedz sprawiła iż nie mam zamiaru z Tobą dyskutować , Siła Twych argumentów oraz moc Twoich tez sprawia iż nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć .
niestety muszę Cię zmartwić od " tasowania się " mam ludzi i niestety Twoja aplikacja na to stanowisko została rozpatrzona negatywnie mimo Twojego doświadczenia
Niedługo nie będzie czasu na protesty, własne myśli ani bunty. Trzeba będzie skupić się na utrzymaniu siebie.
Zrobią z nas drugie chiny...
Zrobią z nas drugie chiny...
Skoro gość ma dziecko czy kilkoro dzieci na utrzymaniu i chce na nie zarobić sprzedając truskawki, to chyba nie jest najrozsądniejszym człowiekiem na świecie. Nie rozumiem jak ludzie mogą robić sobie dzieci bez chociażby śladowej pewności, że będą w stanie zapewnić im godziwy byt. Jak na przykład aktualnie mam zdecydowanie za mało środków finansowych na bezpieczną przyszłość dla mnie i tym bardziej dla moich ewentualnych dzieci. Stąd nie robię sobie dzieci. Co jest w tym trudnego do zrozumienia?
Poza tym facet pewnie sprzedawał bez pozwolenia, ani rejestracji działalności, a zatem ewidentnie łamał prawo, a straż miejska lub policja dowiedziawszy się o takim zdarzeniu złamałaby prawo nie reagując. Ciężar problemu leży zatem po stronie prawa. A prawo stanowią politycy. Ale łatwiej oczywiście nazwać policjanta bandytą niż pójść po rozum do głowy.
Poza tym facet pewnie sprzedawał bez pozwolenia, ani rejestracji działalności, a zatem ewidentnie łamał prawo, a straż miejska lub policja dowiedziawszy się o takim zdarzeniu złamałaby prawo nie reagując. Ciężar problemu leży zatem po stronie prawa. A prawo stanowią politycy. Ale łatwiej oczywiście nazwać policjanta bandytą niż pójść po rozum do głowy.
Tak mi się skojarzyło i póki jeszcze jest w internecie bo przecież prawa autorskie.
handlują taki jeden z drugim na straganach, nie płacą podatku ani czynszu, a pani w spożywczaku obok też ma dzieci na utrzymaniu, a płacić musi wysoki czynsz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie