Główna Poczekalnia (16) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
obudź sie!
konto usunięte • 2012-01-31, 2:03
Czas na wyrwanie się z wegetacji.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-01-31, 2:31 4
właśnie śpijcie śpijcie, a obudzicie się z ręką w nocniku bandytów! jeżeli się w ogóle obudzicie, ale jak nie wy to wasze dzieci !!!
Zgłoś
dth 2012-01-31, 9:26 1
Motyw ze strażą miejską... nie wiem o co chodzi : P koleś pewnie nie ma pozwolenia na sprzedaż. Wydałby odrobinę kasy i mógłby sobie do woli sprzedawać swoje maliny czy co on tam miał.
Zgłoś
adam4006 2012-01-31, 10:24 70
dth
Dla kogoś kto ma kilkoro dzieci na utrzymaniu a jest jedynym żywicielem rodziny, odrobina kasy to to co zarabia na tych truskawkach.
Zgłoś
Gravity_die 2012-01-31, 12:06 11
@adam4006
jak ktoś nie ma kasy na dzieci, to powinien mieć na gumki
Zgłoś
trane1 2012-01-31, 13:28 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vass 2012-01-31, 15:24 6
up
Jakiś porządek musi być, etap łóżek polowych na każdym rogu ulicy mamy już za sobą i bardzo dobrze.
Zgłoś
Magik2501 2012-01-31, 15:25 40
dth napisał/a:

Motyw ze strażą miejską... nie wiem o co chodzi : P koleś pewnie nie ma pozwolenia na sprzedaż. Wydałby odrobinę kasy i mógłby sobie do woli sprzedawać swoje maliny czy co on tam miał.

Ile jest średnio napadów rocznie? Ile kobiet zgw🤬conych? Nie ważne!! Grunt, że dziada z truskawkami zawiniemy! On ŁAMIE PRAWO!
Zgłoś
dadzbog2 2012-01-31, 15:38 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Maxwell 2012-01-31, 15:39 6
Zgłoś
Lensen 2012-01-31, 15:51
Kasujcie moje komentarze pozdro, cenzurujecie nawet Sadola?
dadzbog2 2012-01-31, 15:55
.admin usun ten post.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-31, 15:55 1
Lensen, dla pewności masz powód w warnie.
Zgłoś
ezi87 2012-01-31, 16:09
Ktoś ma więcej filmów tego typa "tylkoumysl"? Bo usuneli mu konto na YT...
Zgłoś
M.ChObi 2012-01-31, 16:09 3
Nie no następny film dla " ambitnych" ani to śmieszne ani zabawne nawet nie sadystyczne.
Autor filmu zapewne myśli że po obejrzeniu tego czegoś wstanę , wyjdę na ulice i zacznę.... no właśnie co mam robić ? sprzedawać truskawki w zimę na znak protestu ? krzyczeć do ludzi " przejrzyjcie na oczy władza was torturuje i nakazuje to i to , obalcie Rząd niech nie będzie policji , władzy , administracji powróćmy do prawa dżungli ( silniejszy wygra ).
A może zamiast zwalać winę na innych ruszmy się i pracujmy na swoje potrzeby .
Co do Sm to gdyby koleś zapłacił w UM za stoisko to by sprzedawał te swoje produkty , ciekawe czy ma kasę fiskalną bo na takim handelku ma się niezłą przebitkę i spokojnie da się zarobić ale lepiej się drzeć że dzieci że on niewinny że wszyscy źli tylko nie ON

Ps proszę nie dawajcie na sadola populistycznych filmików dla ludzi z IQ grabi ogrodowych bo się drugi pudelek zrobi i będziemy się podniecać co ma na sobie Cichopek i dla czego patologiczna rodzina nie ma na wódkę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem