👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bydgoszcz - taka piękna... Kościół obok mnie... ŚP. Proboszcz, który własnymi rękoma budował tę parafię w grobie się przewraca!
Nie jestem miłośnikiem kościła, ale bardziej wygląda mi to na fejka stworzonego przez fana szechtera
bleblebator1 napisał/a:
Nie jestem miłośnikiem kościła, ale bardziej wygląda mi to na fejka stworzonego przez fana szechtera
Właśnie sęk w tym, że to nie fejk

Fejk czy nie fejk to już dawno powinno się zagłodzić te czarne wieprze.

Jak ksiądz jest w porządku to ludzie chętnie pomagają, więc takie pisma tylko o nim świadczą...
siwybis, Bycie pojebem nie jest kwestią wiary, ale podejścia do niej.
Fejk. Łykajcie młode pelikany to co wam podstawiają. Proboszcz zgłosił zawiadomienie na policję w tej sprawie
Ale to wcale nie jest śmieszne.... skoro ktoś jest osobą wierzącą oraz przyznaje się do swojej wiary to nie będzie miał problemów z takim pismem. To trochę tak jak Spółdzielnia Mieszkaniowa przysyła Ci książeczkę z czynszem......
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie