Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:15
konto usunięte 2015-03-24, 23:58 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaelem 2015-03-25, 0:02
noku222 napisał/a:

Nie było bo własne

Ja widziałem, że była... weź się zdecyduj człowieczku;)
Zgłoś
hardowski 2015-03-25, 2:19 6
Zgłoś
Krak 2015-03-25, 8:51 1
Jesteś jednym z tych "obywateli", za którym aby zachowywał się zgodnie z normami musi chodzić pies?

W sklepie też kradniesz jak nie ma policji?
Zgłoś
juzeg 2015-03-25, 9:30 1
wyjeżdzał spod siedziby PiSu
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-25, 9:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dashadow 2015-03-25, 9:37 1
@Kondra, odjeb się wieśniaku od mojego miasta. 60% ludności Warszawy to ludność napływowa - czyli jedziesz po swoich niedorozwoju.
Zgłoś
KingOfDarkness 2015-03-25, 10:27
boss. napisał/a:

Przejrzałem cie.Wiedziałeś że stoi tam policja.Zrobiłeś to celowo dla wirtualnych piw i wyświetleń na youtube.Żenada.
Pewnie jesteś bananowym studenciakiem z Polsko-Japońskiej szkoły.

Pójdę dalej z tą teorią i powiem, że to może nawet nie być policja a koledzy w kamizelkach
Zgłoś
noku222 2015-03-25, 10:57
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-25, 12:11
dashadow napisał/a:

@Kondra, odjeb się wieśniaku od mojego miasta. 60% ludności Warszawy to ludność napływowa - czyli jedziesz po swoich niedorozwoju.

Nazwij jeszcze wszystkich "słoikami", pokrzycz "legia pany" i ciesz się, że masz swoje miasto buracki warsiawiaku.
Zgłoś
boss. 2015-03-25, 13:24
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-25, 13:52
dashadow napisał/a:

Ojojoj, nie obsraj się buraku. Nie jadę "po swoich", rodowitego warszawiaka wszędzie da się rozpoznać.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-25, 14:06
Za głupotę trzeba płacić
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2015-03-26, 1:35
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem