📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
noku222 napisał/a:
Nie było bo własne![]()
Ja widziałem, że była... weź się zdecyduj człowieczku;)
Jesteś jednym z tych "obywateli", za którym aby zachowywał się zgodnie z normami musi chodzić pies?
W sklepie też kradniesz jak nie ma policji?
W sklepie też kradniesz jak nie ma policji?
@Kondra, odjeb się wieśniaku od mojego miasta. 60% ludności Warszawy to ludność napływowa - czyli jedziesz po swoich niedorozwoju.
boss. napisał/a:
Przejrzałem cie.Wiedziałeś że stoi tam policja.Zrobiłeś to celowo dla wirtualnych piw i wyświetleń na youtube.Żenada.
Pewnie jesteś bananowym studenciakiem z Polsko-Japońskiej szkoły.
Pójdę dalej z tą teorią i powiem, że to może nawet nie być policja a koledzy w kamizelkach
dashadow napisał/a:
@Kondra, odjeb się wieśniaku od mojego miasta. 60% ludności Warszawy to ludność napływowa - czyli jedziesz po swoich niedorozwoju.
Nazwij jeszcze wszystkich "słoikami", pokrzycz "legia pany" i ciesz się, że masz swoje miasto buracki warsiawiaku.
dashadow napisał/a:
Ojojoj, nie obsraj się buraku. Nie jadę "po swoich", rodowitego warszawiaka wszędzie da się rozpoznać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie