@upup Podwójna ciągła przy wyjeździe w lewo i nakaz jazdy w prawo

Przejrzałem cie.Wiedziałeś że stoi tam policja.Zrobiłeś to celowo dla wirtualnych piw i wyświetleń na youtube.Żenada.
Pewnie jesteś bananowym studenciakiem z Polsko-Japońskiej szkoły.
Pewnie jesteś bananowym studenciakiem z Polsko-Japońskiej szkoły.
@nanab
Bananowiec skręcił z ul.Nowogrodzkiej w lewo w ul.Koszykową łamiąc nakaz jazdy w prawo.
Bananowiec skręcił z ul.Nowogrodzkiej w lewo w ul.Koszykową łamiąc nakaz jazdy w prawo.
@boss.
a ciebie to chyba dupa boli .a ty pewnie jestes bednym cebulaczkiem ; *
gdyby było nagrywane kamerką samochodową, ale komórką?.... proszę Cię...
Ale piwo za to, że dobrze trzymałeś komórkę
Ale piwo za to, że dobrze trzymałeś komórkę

kuba1393 napisał/a:
@boss.
Mnie nic nie boli.Tylko trzeba być debilem aby dostać mandat na własne życzenie,tylko po to aby nagrać filmik na youtuba,bo dokładnie tak to wygląda.A co do mojego statusu materialnego to c🤬j ci do tego pajacu.A cebulaczkiem to sobie możesz mamę i tatę w domu nazywać jak ci na to pozwolą
HAhaha ja p🤬le haha chciałbym zaznaczyć, że jestem pierwszym z tych co "wykrywają" fejki ale tu nie mam złudzeń to musi być prawda... jestem pewny, że z moim szczęściem czekałby mnie to samo hahah cieszę się, że nie tylko ja mam tak przej🤬e

Warszawa ul. Koszykowa... ten wyjazd jest zj🤬y, ale jakbys stracił 3 min życia (bo korka nie było), to zawinąłbyś na rondzie i wjechał bez przypału. Po drugie wydaje mi sie ze nie doj🤬i by sie za to bo mozliwe ze z tej odleglosci nie widzieli a wzieli Cie na zwykłą kontrole.