Takie tam z Warszawy ... pewnie codzienność... pełna kulturka ogólnie
znalezione bylegdzie, ale śmierdziało spalenizną
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze, że to bydło pogonili. Bardzo dobrze.
Ci co blokują te miesięcznice nie różnią się absolutnie niczym od tych, którzy w nich uczestniczą...
Powiedziałbym, że niczym się dla mnie nie różnią od przedszkolaków którym zabrano łopatkę w piaskownicy ale bym skłamał bo dzieci tak się nie zachowują jak te z🤬by umysłowe pełnoletnie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
oni ich tylko pod daszek przeflancowali, żeby nie zamokli...
Widzę po wypowiedziach że sami zwolennicy Pisdzielców siedzą na sadolu. Ja uważam że protestujący maja racje sprzeciwiając się całej tej smoleńskiej szopce.
Jak wyżej, również popieram policję, w każdej sytuacji. Muszą gdzieś się rozruszać, żeby trzymać formę na jakieś marsze narodowego plebsu. Im więcej mają uprawnień i pałek tym lepiej.
konto usunięte
2017-05-11, 11:29
Kiedyś tłuszcza chodziła oglądać igrzyska i walki na arenach, a współcześnie chodzi na miesięcznice lub protesty przeciw łamaniu demokracji.
W sumie to niewiele się zmieniło przez tysiące lat, ludzie mają po prostu coraz dziwniejsze pomysły.
konto usunięte
2017-05-11, 12:19
jak trzeba być zdeterminowanym aby siedzieć na mokrym chodniku, nie mają lepszego zajęcia jakaś rodzina czy coś.