👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież na taksiarzy idą największe z🤬by. Kozaki z kolegami i gazem w kieszeni.
Uber nieuczciwy! Uber KRADNIE!!
KRADNIE, bo jest tańszy! KRADNIE, bo te pieniądze powinny być MOJE!
Nie ma licencji, a można jeździć tylko z licencją!
ZŁO-DZIE-JE! ZŁO-DZIE-JE!
Złotowy krzyczą, że to nieuczciwe, bo bez licencji. No tak, ale ja, jako pasażer, wiem, że oni licencji nie mają. I że kierowca może być dałnem. Ale DOBROWOLNIE się na to godzę.
Cejrowski fajnie opowiadał jak jest w Ameryce Południowej. Jest sobie knajpa, która ma certyfikat sanepidu i obok jest taka bez tego certyfikatu. W pierwszej danie A kosztuje np. 15 dolarów, a w tej drugiej 4,50 dolara. Twój wybór. I to jest wolność!
Złotowy krzyczą, że to nieuczciwe, bo bez licencji. No tak, ale ja, jako pasażer, wiem, że oni licencji nie mają. I że kierowca może być dałnem. Ale DOBROWOLNIE się na to godzę.
Cejrowski fajnie opowiadał jak jest w Ameryce Południowej. Jest sobie knajpa, która ma certyfikat sanepidu i obok jest taka bez tego certyfikatu. W pierwszej danie A kosztuje np. 15 dolarów, a w tej drugiej 4,50 dolara. Twój wybór. I to jest wolność!
Magik2501 napisał/a:
Uber nieuczciwy! Uber KRADNIE!!
Tu nie chodzi o to, ze nie chca konkurencji ale niech wszyscy maja rowne zasady. Podejrzewam, ze jeszcze lepiej bys pajacowal, gdyby obok twojej firmy(nie wiem czym sie zajmujesz) powstala taka, ktora nie musi placic zadnego podatku, zusu itp i ludzie robia ta sama prace co ty tylko, ze 5x taniej. Chcialbym to zobaczyc
ja się złotówom nie dziwię, że się tak pienią. Przecież to jest ich być albo nie być. Oni nie mają wykształcenia. Nic nie potrafią. Jedyne kwalifikacje jakie mają to prawo jazdy. Chociaż jeździć też nie potrafią. Nie ma większych kurew na drodze niż złotówy.
Jakby tego było mało to pracować im się nie chce.
W Krakowie kiedyś walczyli z icarem. Tak samo napadali na kierowców icara. Icar się zalegalizował a taryfiarze dalej dostają w p🤬dę bo icar jest tańszy, nie przyjmują tam wiejskich łorów. Icary śmigają w te i wewte. Kiedy nie zadwonisz na icara. Zawsze mają wszystkie auta zajęte a złotówy stoją na parkingach i czytają gazety bo nikt z nimi nie chce jeździć bo mają ceny z kosmosu.
Jakby tego było mało to pracować im się nie chce.
W Krakowie kiedyś walczyli z icarem. Tak samo napadali na kierowców icara. Icar się zalegalizował a taryfiarze dalej dostają w p🤬dę bo icar jest tańszy, nie przyjmują tam wiejskich łorów. Icary śmigają w te i wewte. Kiedy nie zadwonisz na icara. Zawsze mają wszystkie auta zajęte a złotówy stoją na parkingach i czytają gazety bo nikt z nimi nie chce jeździć bo mają ceny z kosmosu.
Połowa tych praworządnych jeździ na "pompkach" i w piździe im strzyka, że klientela się budzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie