👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Teraz mamy tylu kandydatów bo każdy chce być zagrzebany na Wawelu.

Jak pójdę na wybory to w pierwszej turze wybiorę Korwina Mike, natomiast w drugiej turze napiszę na kartce "Przeczytałem Nazwiska = bez komentarza "
ewentualnie dorobię kolejną kratkę i wpisze "Jerzy Szmajdziński".
Pomimo że był z SLD to jednak był zrównoważony. I zajebiście mi się z nim gadało na dożynkach.
ewentualnie dorobię kolejną kratkę i wpisze "Jerzy Szmajdziński".
Pomimo że był z SLD to jednak był zrównoważony. I zajebiście mi się z nim gadało na dożynkach.

Cytat:
- Jeśli w boju ginie król, to kto inny, jeśli nie jego brat powinien dalej nieść sztandar? - tak Marek Migalski podsumował decyzję Jarosława Kaczyńskiego o kandydowaniu na prezydenta. - Stańmy wszyscy przy królu! - apeluje politolog i europoseł PiS.
źródło
/sarkazm i cynizm mode on

A macie lepszych kandydatów ? Kto by nie został wybrany i tak zostanie później zmieszany z błotem. Jarosław Kaczyński ma dobre wykształcenie (stopień naukowy doktora), a poza tym może się pochwalić długą działalnością polityczną. Najłatwiej go zbesztać bo tak robią inni

Zamiast tych dyskusji i kłótni proponuję po prostu pójść na wybory. Niby jednostka nie jest słyszana. Lecz sądzę, że każdy dyskutujący, że znowu "nie Kaczyński", gdyby się wybrał i zagłosował, to pomimo babć z dowodem, Kaczyński mógłby nie wygrać. Nie wierzycie w Polską inteligencję? Ludzi którzy nie oglądają telewizji jak ślepy?
Jak nie, to rozumiem. Przecież inteligent poszedłby na głosowanie. Inteligentna osoba wie, że głosowanie to nie obowiązek ale przywilej.
Jak nie, to rozumiem. Przecież inteligent poszedłby na głosowanie. Inteligentna osoba wie, że głosowanie to nie obowiązek ale przywilej.

Jaroslawa skresla glownie to, ze jest to gosc ktory nie radzi sobie z wlasnym zyciem, jak wiec ma poradzic sobie z rzadzeniem 40-milionowym krajem.
Wybaczcie, ale 60 letni facet mieszkajacy cale zycie z mama ktora zarzadza jego finansami jest raczej malo przekonujacy.
Wybaczcie, ale 60 letni facet mieszkajacy cale zycie z mama ktora zarzadza jego finansami jest raczej malo przekonujacy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie