👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mogłby ktoś mi wyjaśnić czemu do tego jakże miłego portalu zakrada się problem polityki?
Nie chce tutaj nikogo pouczać , ale powinniśmy zachować nasze przemyślenia na temat polityki dla siebie albo osób o podobnych gustach , bo inaczej zrobi się wielka debata na 10 stron , w której jedyną 'rozrywką' będzie obrzucenie błotem innego sadyste.
Eksperci ze Smoleńska udowodnili , że kaczki to jednak nieloty
Nie chce tutaj nikogo pouczać , ale powinniśmy zachować nasze przemyślenia na temat polityki dla siebie albo osób o podobnych gustach , bo inaczej zrobi się wielka debata na 10 stron , w której jedyną 'rozrywką' będzie obrzucenie błotem innego sadyste.
Eksperci ze Smoleńska udowodnili , że kaczki to jednak nieloty

@Ramsey007 To jakim tytułem ty (nie przypadkiem z małej litery) możesz się pochwalić? A może sam masz lepsze kwalifikacje do pasania bydła?! Obydwaj bracia walczyli z ustrojem komunistycznym i byli za to represjonowani. Ciekawe jakie ty masz zasługi dla tego kraju?
Wolę żeby np: Ziobro, Kępa, Kaczyński, Kamiński byli u władzy niż Piesiewicz (senator na speedzie), Chlebowski, Drzewiecki (przyjaciele Sobiesiaka, a ponadto Drzewiecki bierze społeczne urlopy na koszt państwa), Komorowski, Sikorski, Tusk.
Wolę żeby np: Ziobro, Kępa, Kaczyński, Kamiński byli u władzy niż Piesiewicz (senator na speedzie), Chlebowski, Drzewiecki (przyjaciele Sobiesiaka, a ponadto Drzewiecki bierze społeczne urlopy na koszt państwa), Komorowski, Sikorski, Tusk.

grace napisał/a:
Ludzi którzy nie oglądają telewizji jak ślepy?
może się głupio pytam, ale po co ślepy miałby oglądać telewizję?

Po co się kłócić,zagłosujcie na mnie .Praca w poniedziałek od 12-14,od wtorku weekend pensje 4 razy socjal unijny dla uczniów i studentów unijne dopłaty,sejm -zwolnienia grupowe.....to tylko część programu wyborczego.

taki szit a tyle piw się polało, zaraz pojawi się coś podobnego z Tuskiem.

Najlepiej zagłosować na kandydata PO. Oni sprzedadza nasz kraj i nie bedzie problemu. ENEA S.A. miała być sprzedana to pewnie uda im się jak będa mieli prezydenta. Chcą ją sprzedać niemcom zebyśmy płacili rachunki za prąd i tym samym opłacali emerytury niemcom. GŁOSUJMY NA PO ! NIECH SPRZEDADZA WSZYSTKO
[ Komentarz dodany przez: Lashlo: 2010-04-27, 10:18 ]
Nie drzemy ryja.
[ Komentarz dodany przez: Lashlo: 2010-04-27, 10:18 ]
Nie drzemy ryja.

Cytat:
Tak się składa mój drogi kolego, że bracia K. byli drugorzędnymi działaczami, nie wiele ich było
Uważaj na rozszerzonej maturze z WOSu, bo ci jeszcze punkty za ortografię odejmą. Chyba, że w propagowaniu głuPOty Hall jeszcze kilka oczek doda...

@Globusick Nie bardzo mnie interesuje kogo lubisz. Nie jestem maszyną (tylko maszyny mogą być obiektywne). Nie zwracanie uwagi na przekręty pewnych środowisk tylko dlatego, że się nie lubi ich przeciwników świadczy o ignorancji. Skoro kwestionujesz ich wartość przez pryzmat represji to powiedz mi jak był prześladowany L. Wałęsa, a jak Gwiazda, Kaczyńscy, śp. Walentynowicz? Jak nie lubisz czytać przemyśleń internetowych filozofów to po co czytasz komentarze. Chyba ,że lubisz się znęcać nad sobą

Globusick napisał/a:
Wiesz, na ten portal zaglądam gdzieś od roku, konto mam może od 2 dni? Wiesz dlaczego? Bo nie lubię internetowych filozofów.
Przeczytałam to zdanie kilka razy i, szczerze mówiąc, nie widzę tu ani związku ani logiki. Zwłaszcza w świetle faktu, że właśnie dołączyłeś do armii - jak ich nazywasz - "internetowych filozofów"

necrovagina napisał/a:
Przeczytałam to zdanie kilka razy i, szczerze mówiąc, nie widzę tu ani związku ani logiki. Zwłaszcza w świetle faktu, że właśnie dołączyłeś do armii - jak ich nazywasz - "internetowych filozofów"![]()
Nie rozumiesz bo jesteś necrovaginą, nie wymagam od Ciebie zbyt wiele w związku z tym

Ustosunkuję się do przedmówcy i nie będę kontynuował tej bezcelowej dyskusji z której absolutnie nie wyniknie nic dobrego...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie