Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-12-05, 17:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hvsarz 2016-12-05, 18:05 2
CichaWoda napisał/a:

zaszpanował że ma 5 samochodów i musi płacić mniej i wy mu w tym pomożecie

tylko by państwo nie zbankrutowało przez te 500+ to kase mieć musi więc bulic trzeba jak się ma piniądze

więc bogacze płacić

No tak trzeba płacić, byle.. inni, bo Ty jesteś za głupi i zbyt leniwy by być "bogaczem". Wiem, że to dla Ciebie trudne ale zastanów się może skąd się owo bogactwo bierze.
Zgłoś
Majozen 2016-12-05, 18:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ocean 2016-12-05, 20:11 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-05, 20:19 1
Ocean napisał/a:

I skończcie ten ból dupy, że to wina rządu, bo nawet w PZU w tym momencie skarb państwa ma niecałe 30% (wiem, bo jestem udziałowcem).

Oho, poważny pan udziałowiec chyba nie słyszał o podatku bankowym.

Pomijam już, że z kontekstu wynika, że myli ci się OC z AC.
Zgłoś
fiszer 2016-12-05, 20:49 1
@Ocean A co w dzisiejszych czasach ma pojemność do mocy? Można mieć fabryczne 2.0 381 kucy, a można starsze 3.0 (albo i więcej) i poniżej 200 kucy.

@Ocean A co ma pojemność do mocy w obecnych czasach? Dlaczego za np. 2.0 są większe stawki niż za 3.0 skoro te 2 litry mogą mieć 380 kucy, a 3.0 raptem 200-250?
Zgłoś
Ocean 2016-12-05, 23:08
Zgłoś
Xian5 2016-12-05, 23:12 1
Zgłoś
Ocean 2016-12-05, 23:29 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-06, 7:40 1
Zgłoś
Tris_tan 2016-12-06, 8:05 2
Mam wrażenie ze nie do końca temat podnoszenia składek został przez was zgłębiony. Uderzacie do niewłaściwej instytucji. Składko rosną gdyż nasz kochany i miłościwie panujący rząd wprowadził do ustawy o ubezpieczeniach OC jeden mały zapis. A mianowicie zabrania ubezpieczycielą wykazywać na koniec roku straty. Do tej pory ubezpieczyciel mógł swój minus OC bilansowac AC NNW itd. Od tego roku nie może i jego OC nie może być ujemne. Wiec zamiast straszyć ubezpieczycieli może zwrócicie się do rządu dlaczego taką poprawkę wprowadził wiążąc ręce ubezpieczycielą...

Sam mam do czynienia z ubezpieczeniami i nie jedno szkolenie dotyczące obecnej sytułacji przerabiałem nie tylko u największego ubezpieczyciela.
Zgłoś
konto usunięte 2016-12-06, 11:10 1
Zgłoś
seraph88 2016-12-06, 17:40
@valdziu, zawsze podejrzewałem Cię o trochę sadyzmu, stąd Twoje konto na tym portalu Pisz, jak będziesz potrzebować osób do dyskusji z ubezpieczycielami. Pomogę
Zgłoś
Eth 2016-12-06, 23:52
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem