T3RMINATOR napisał/a:
Ten łebek tylko wygląda na nieletniego a pewnie rodzice po 18-tce wywaliłem z domu. Teraz ma sponsora i op🤬li gałę na śnie a bawieczur da dupy i ma wikt i opierunek.
I tak zarobiłeś pierwsze 20 zł

Angel napisał/a:
Super, że rozpoznałeś ojca i siebie na tym filmie .
Donkapusta to Twój brat?
Jakieś info co dalej z tym pedofilem się stało?
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Przecież to tylko niewinne, głupie wygłupy. Widać, że im obojgu się podoba. Młody nawet macha rąsią.
trytodie napisał/a:
Donkapusta to Twój brat?
Jahah Donkapista to ten przetrzymany z Podlasia? Było
Takie coś kiedyś. Komuchy, pedaly i pedofile… do istnienia czego ja się dołożyłem? Haha
ritu4l napisał/a:
Ecpu Polish już Cię szuka. XD
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Ja p🤬le. Nie dość że gość pedał to jeszcze pedofil... kto z obecnych mi wytłumaczy, jak to jest że Ci pedofile w większości gustują w chłopcach.
Novik napisał/a:
Aż ciarki przechodzą takie video się ceni
Osz ty k🤬a pedofilu !

podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
ritu4l napisał/a:
ta żyli długo i szczęśliwie xD
Wybaczenia ale serio, to powinno zniknąć z portalu, między postowaniem niecodziennego gówna a promowaniem pedofilii jest naprawdę cienka linia, dziecio****y którzy to widzą właśnie mają sielankę, a konfidenci powód żeby zgłosić portal, a ja wolę żeby sadol jeszcze trochę pożył.
biegu86 napisał/a:
Ja p🤬le. Nie dość że gość pedał to jeszcze pedofil... kto z obecnych mi wytłumaczy, jak to jest że Ci pedofile w większości gustują w chłopcach.
pedofil to osobne zaburzenie, jakby niezależne od tego czy ktoś gustuje w chłopcach czy dziewczynkach. Prawdziwi pedofile "nie wybierają" czyli ich ciągnie po prostu do kogoś w wieku prepubescent (xx-xx lat) NIEZALEŻNIE od płci.