👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
donkapusta napisał/a:
Za materiał własny zawsze piwo.
Super, że rozpoznałeś ojca i siebie na tym filmie .
podpis użytkownika

Angel napisał/a:
co on robił z Waszym ojcem na stadionie
Angel napisał/a:
Kiepski sposób odwrócenia uwagi od swoich preferencji rodzinnych....
sothis napisał/a:
co on robił z Waszym ojcem na stadionie
To co z tobą w piwnicy

podpis użytkownika

sothis napisał/a:
oglądał gałę? Xd
Nie wnikam w to co tam sobie wzajemnie oglądacie

podpis użytkownika

Dawno nie widziałem any Aniel taki aktywny w komentach był. Cos musi być na rzeczy
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Dawno nie widziałem any Aniel taki aktywny w komentach był. Cos musi być na rzeczy
Zazdrosny się zrobiłem

podpis użytkownika

Angel napisał/a:
Nie wnikam w to co tam sobie wzajemnie oglądacie
Nie no, teraz to sie na Tobie zawiodłem. Tatą sie nie interesować ? Ani mną, kolgą z portalu? Wstyd mi za Ciebie xp
Nie mam zaufania do ludzi, którzy się uśmiechają. To na bank jakieś pedały.
Ten łebek tylko wygląda na nieletniego a pewnie rodzice po 18-tce wywaliłem z domu. Teraz ma sponsora i op🤬li gałę na śnie a bawieczur da dupy i ma wikt i opierunek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie