hahaha pieknie prawidlowo bezblednie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no super ! to jest borowiec na 5
Dalione napisał/a:
nałuczke.

podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984

Dalione napisał/a:
Głupia baba - ale ma headshota na nałuczke.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!1111oneoneone "nałuczke"!!! idź grać dalej w cs'a, morze nie dłógo wymyślesz nowy jenzyk.
Dalione napisał/a:
Głupia baba - ale ma headshota na nałuczke.
za tą nałuczke powinna być "natłuczka" dla Ciebie

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
A co to k🤬a forum literatów polskich? Każdemu się zdarza więc nie p🤬lić.
Frantic69, każdemu może się zdarzyć literówka, ale za takie bijące w oczy BYKI powinni zabierać świadectwo ukończenia podstawówki, tak samo jak zabierają prawo jazdy za nagminne łamanie przepisów drogowych
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984

paparazzi-zawód gorszy od prostytucji
Na miejscu ochroniarza jeszcze "kopa w dupę" załadował.
Na miejscu ochroniarza jeszcze "kopa w dupę" załadował.
CS ? Ten SHIT ? Jedna literówka nie oznacza że jestem analfabetą albo że mam problem z ortografią - troche wyobraźni ludzie... CS-a mam w dupie i niemam zamiaru go wyciągać.
yarzapp napisał/a:
Frantic69, każdemu może się zdarzyć literówka, ale za takie bijące w oczy BYKI powinni zabierać świadectwo ukończenia podstawówki, tak samo jak zabierają prawo jazdy za nagminne łamanie przepisów drogowych
Wystarczy jedna osoba która zwróci uwagę na błąd. Nie trzeba robić z tego wielkiej krucjaty przeciwko błędom ortograficznym i zaśmiecać temat jeszcze głupszymi postami niż ta "nałuczka". OMG OMG BŁĄD ORTOGRAFICZNY WSZYSCY SIĘ ŚMIEJMY BO NIGDY BŁĘDU NIE ZROBILIŚMY HAHAHA.

to jest temat "Ochroniarz vs dziennikarka" a nie wieczorek z prof. Miodkiem tak więc więcej już nie piszcie o 'bykach'
PS paix pobaw się słoikiem na rozluźnienie zwieraczy

PS paix pobaw się słoikiem na rozluźnienie zwieraczy