Trochę to trąci trolem z spod ruskiej onucy, nie od dziś wiadomo że ruskie trole próbują nastawić Polaków przeciwko Ukraińcom
Więcej przeciętny wyborca konfederacji przeleciał kobiet niż zdań w tej historyjce jest prawdziwych, czyli niewiele.

Idiotka, mogłaby co miesiąc za połowę kwoty zamawiać kolejne paszporty, dość szybko musiałaby jak Korwin z parówkami znaleźć sobie pracowników do jeżdżenia po bankomatach i wypłacania świadczeń, po roku byłaby pięćsetplusowym potentatem w top 10 najbogatszych Polek jak nic.
Beka_XD napisał/a:
Z tej całej fejk copy pasty jedna rzecz jest prawdziwa, mianowicie zarobki magazynierskich cymbałów, czyli max 3400 brutto miesięcznie.
Twój stary w gejowskim klubie też tyle zarabia.
Beka_XD napisał/a:
Z tej całej fejk copy pasty jedna rzecz jest prawdziwa, mianowicie zarobki magazynierskich cymbałów, czyli max 3400 brutto miesięcznie.
4100 netto, za max 6 z 8 godzinnej zmiany w dodatku tak spokojnej ze jak bym sie chcial uwinac to i w 4 op🤬le . w dupie byles gowno widziales

Ja tylko zobaczyłem, że autorem jest Jaczuro, to zweszylem, że historyjki będą albo o Ukraińcach albo o Covidzie. Tak czy inaczej p🤬lety z dupy wyjęte.
Mrrm napisał/a:
Kto dzisiaj zarabia 3400 brutto ?
Debil albo debil
Beka_XD napisał/a:
jak dasz mi 3,4k brutto, to idę do każdej roboty i nawet 1min spóźnienia nie zobaczysz... Tak, jestem z biednego miasta.
pazuzu napisał/a:
Trochę to trąci trolem z spod ruskiej onucy, nie od dziś wiadomo że ruskie trole próbują nastawić Polaków przeciwko Ukraińcom
Jak ja nie mogę takiego pieprzenia.
ErwinR napisał/a:
4100 netto, za max 6 z 8 godzinnej zmiany w dodatku tak spokojnej ze jak bym sie chcial uwinac to i w 4 op🤬le . w dupie byles gowno widziales
Po co to tłumaczysz cymbałowi który jedyną wypłatę jaką miał to kieszonkowe.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Bez numeru pesel świadczenia nie dostaniesz, urzędu nie oszukasz, nie ma szans