Filmik informujący o ociepleniu klimatu, niestety z powodu wybuchowych efektów specjalnych nie da się go już obejrzeć w angielskiej tv.
(dla niecierpliwych akcja zaczyna się gdzieś w okolicach 1m05s)
bum!!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
heheheh fajne.
Takie krwawe.
konto usunięte
2010-10-03, 23:57
Lol myślałam że rozpiździ globus a nie dziecko . Wow jestem mile zaskoczona ;D
konto usunięte
2010-10-04, 0:23
bardziej jak przestroga przed muzulmanami ale jak kto woli...
konto usunięte
2010-10-04, 0:38
Kontrolowanie ludzi poprzez wywoływanie w nich wyrzutów sumienia, że robią coś złego oraz zapewnienie pozbycia się owych wyrzutów sumienia poprzez popieranie "naszych" interesów powinno się pozostawić kościołowi......
Filmik mówi sam za siebie EKOTERRORYŚCI. Ta ich teoria polegająca na obwinianiu ludzi za wywołanie globalnego ocieplenia to wielka bujda, człowiek emituje znikome ilości co2 w porównaniu do ilości wydzielanych przez ocean...
Czechy żądają dostępu do morza!!!
Ekofaszyści do gazu.
konto usunięte
2010-10-04, 20:07
konto usunięte
2010-10-04, 20:54
co wy tam wiecie, tegoroczne lato i snieg zapowiadany na srodek pazdziernika niezbicie dowodzi ze globalne ocieplenie nie jest mitem. ślepi jesteście?
konto usunięte
2010-10-04, 21:23
konto usunięte
2010-10-04, 21:44
nie jesteś ekologiem... GIŃ
trochę to przypomina terrorystów.
pie...ona propaganda, kłamstwo za pieniądze
konto usunięte
2010-10-04, 23:09