Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Oczami strażaka
Kolka122 • 2013-01-30, 0:38
"Pożar w domu wielorodzinnym na ul. Ogrodowej w Białymstoku, 16 stycznia 2012 roku godzina 9:19. Ze strefy zagrożenia ewakuowano 2 osoby podtrute dymem. Strażacy wynieśli także ze strefy zagrożenia dwie butle z gazem propan-butan.Straty popożarowe oszacowano na 500 zł, uratowane mienie na 60 tys. zł."
Zgłoś
krycheuszos 2013-01-30, 1:22 30
Strażacy wykonują zajebiście ciężką robotę i chwała im jak i innym służbą mundurowym. Tak, tak małe JP panom z Policji, tez należy się szacunek.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-30, 1:30 5
Chuligan w dłoń i jazda Jak by ktoś miał zamiar pytać co to za pisk czasem słychać, to czujnik bezruchu, każdy z strażaków ma takowy przy sobie, na końcu zaś już daje o sobie znać gwizdek od małego ciśnienia w butli "tlenowej". Materiał chyba z 2009 r bo poznaje po rękawicach, bo od 2010 wprowadzili skóropodobne "sztywniaki" :S okna pootwierane, tempest pewnie na dole ustawiony i oddymianie
Zgłoś
snik0 2013-01-30, 6:28 9
HWDSP ja im nie wchodzę do domu z toporem.

podpis użytkownika

Zgłoś
lukaszdzi 2013-01-30, 9:54 1
Ja to mam tylko alergię na darmozajdów ze straży miejskiej. Jeżdżę raczej powoli żeby innym darmozjadom nie płacić to z policją problemów brak. A dla strażaków szacunek za ich pracę.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-30, 11:12 1
snik0 napisał/a:

HWDSP ja im nie wchodzę do domu z toporem.

Naprawdę jesteś taki ograniczony, czy tylko udajesz? Stary a pusto w głowie...
Ciekawe kogo będziesz wzywał i do kogo płakał, gdyby taka sytuacja przytrafiła się Tobie...
Zgłoś
Sayper1 2013-01-30, 11:58 12
lisciasty napisał/a:

Naprawdę jesteś taki ograniczony, czy tylko udajesz? Stary a pusto w głowie...
Ciekawe kogo będziesz wzywał i do kogo płakał, gdyby taka sytuacja przytrafiła się Tobie...

poczucie humoru to Ty masz zajebiste.. uuu, niemożna się śmiać bo to Straż pożarna, uuu...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-30, 12:22 3
Tak, mam dziś c🤬jowy humor i c🤬j z tego?
Komentarze na poziomie JP i hwdp zawsze nagrodzę jakimś zgryźliwym komentem.
A straż pożarną szanuj, bo to jedyna służba, która dba o Twoją dupę tak bardzo narażając swoją.

PS. Nie, nie jestem strażakiem.
Zgłoś
DiesIrae 2013-01-30, 13:34 1
Kolka122 napisał/a:

Strażacy wynieśli także dwie butle z gazem propan-butan

No k🤬a, musieli przy okazji coś zaj🤬

podpis użytkownika

You must die I alone am best
Zgłoś
Ratilt 2013-01-30, 13:37 12
Eh, liściasty, aż by się chciało Ciebie zacytować i zapytać "naprawdę jesteś taki ograniczony, czy tylko udajesz?"

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
Dalione 2013-01-30, 13:56

Żarty żartami ale wielki szacunek dla strażaków
Zgłoś
Q-DC 2013-01-30, 13:58 2
jeden z najbardziej nie docenianych zawodów. Za Strażaka zawsze piwko!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-30, 14:03
te ewakuowane osoby to dwa żule, a pożar to sterta podpalonych szmat
Zgłoś
Dalione 2013-01-30, 14:18
nieodwracalne napisał/a:

te ewakuowane osoby to dwa żule, a pożar to sterta podpalonych szmat

Nie ważne kto, nie ważne jak, ważne że nikomu nic się nie stało
Zgłoś
Machol 2013-01-30, 14:21
Telewizor włączony, wyjść nie wyszli od razu bo pewnie na wspólnej leciało czy inny klan.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie