Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cytat:

Osoba transpłciowa pobita przez grupę nielegalnych imigrantów w Europie

Transformer myślał, że będzie jak na poniższym obrazku

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Xevik20 2025-01-20, 23:51 1
Andrzejas napisał/a:

Ale nikt tu nie obraża chorych. Obrazą dla chorych jest właśnie negowanie tego, że homoseksualizm jest zaburzeniem psychicznym, bo skoro wciska się narrację, że to coś zupełnie normalnego, to jest tylko krok od tego, żeby zacząć mówić ludziom z nerwicami, depresją i ptsd "To normalne. Nie przejmuj się, Mamy warsztaty dla ludzi z traumami, które pozwalają na danie upustu swojej paniki i agresji. Organizujemy również kółko anonimowych samobójców, którzy boją się wykonać ten pierwszy krok."
Właśnie szalenie ważne jest to, żeby wszedzie przypominać o tym, ze depresja to nie są "gorsze dni", a degręgolada płciowa to naturalny stan umysłu.
Pedały i tranzystory do lekarza! Raz!

No, ale tak szczerze komu kiedyś przeszkadzały pedały? Innym pedałom z podobnymi problemami. Jak się nie wychylali i realizowali swoje zboczenia w swoich mieszkaniach, to każdy miał w to wyj🤬e, bo co kogo obchodzi co jakiś obcy gość robi w łóżku.
Problem się zaczął, jak odklejone osobniki wyszły na ulicę i chcą robić z tego coś normalnego. Adoptować dzieci i jeszcze edukować obce dzieciaki w przedszkolu . Ja stawiam, że nie jeden jest wk🤬iony na nich i raczej jest po stronie heteroseksualnych, bo te zjeby im narobiły problemu takiego, że teraz wszyscy ich nienawidzą.
Porównuje teraz do wszystkich starych czasów, bo homoseksualizm był zawsze, ale nikogo nie obchodziło co kto robi w swoim domu.

Niestety dla większości ludzi choroby psychiczne nie istnieją i niby jest lepiej niż w dawnych latach, ale dalej jest z tym problem. Niedługo trans będzie czymś normalnym, a człowieka z depresją lub innymi zaburzeniami będą dojeżdżać jeszcze bardziej.
Zgadzam się oczywiście z nagłaśnianiem, tym bardziej, że pewnie licznik samobójstw znowu podskoczył w 2024 roku, a do tego różnica względem płci jest ogromna. Na 8 samobójców 7 to mężczyźni.
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-21, 1:50
@Xevik20: Pedały zawsze wszystkim przeszkadzały, bo jak przestawały przeszkadzać, to upadała cywilizacja! W PRLu pedałów nie było, bo to strach był tak się afiszować. Jeszcze pałą w zęby ktoś by przywalił. Byli tylko geje. Teraz pedalstwo stało się popularne, bo nikt za pedalstwo już nie bije, a zwłaszcza władza sobie odpuściła. Do gejów nikt nigdy nic nie miał, bo nie gorszą swoją dewiacją społeczeństwa. Dokładnie tak, jak koprofile, którzy nie robią happeningów, ani zajęć w przedszkolach, ze smarowania się gównem.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-21, 3:08
Ciapak też uważa, że miejsce kobiet jest w stajni czy tam kuchni
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-01-21, 7:33
No mam dylemat, których najlepiej byłoby zutylizować. Najlepiej obie strony ale wybór cięzki
Zgłoś
szoszon1983 2025-01-21, 13:28
bardzo k🤬a dobrze
najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że ten dzban i tak sobie to jakoś wytłumaczy i dalej to biali heteroseksualni faceci będą dla niego najgorszym zagrożeniem
Zgłoś
Edys45 2025-01-21, 16:44
Chyba się z H🤬jem na głowy pozamieniał
Zgłoś
Promek 2025-01-21, 18:24
@~Velture poprawie ci opis filmu bo masz błąd...

Osoba chora psychicznie pobita przez grupę nielegalnych imigrantów w Europie.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-01-21, 23:55
Niedługo i lewica doceni wysiłki Izraela. Skończy się machanie palestyńskimi flagami. Zobaczycie.
Zgłoś
adam550 2025-01-22, 0:08
Niby ciapaków j🤬, ale naklepanie kolorowym wykolejeńcom zawsze się chwali
Zgłoś
C................i 2025-01-24, 0:17
bardzo dobrze j🤬 pedała ciekawe czy im też wmówią pedałofobię hehehe zasrane lewactwo ale tam jest dżungla
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-01-25, 5:35
Sam jestem bi, nawet myślałem o crossdressingu, czy nawet o tranzystorstwie, na szczęście nie jestem aż tak poj🤬y, żeby mi przyszło głosować na kogokolwiek na lewo od Konfy. I mogę się założyć, że ten typo jednak na tyle mądry nie był, i na to co go spotkało, sam głosował. Się dopiero wszyscy w Europie obudzą, jak będzie już za późno. Patrzcie na UK. Gw🤬cą dzieci, setki tysięcy przypadków, zrzynają jak prosięta... i co? I gówno, dalej każdy brytol z jakim gadasz to skończony lewacki zjeb. Tfu k🤬a.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Dzik5150 2025-01-25, 23:48
Chcieli k🤬y tolerancji to teraz mają
Zgłoś