👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Heh a nie lepiej zamiast takiego stukania pójść na zaplecze czy do innej komórki i postukać się po bożemu( tudzież mało po bożemu) wiecie fiutek, c🤬ka, i produkcja małych rusków wre...

Miton3 napisał/a:
Chyba mało kto z tutejszych było na fajnym weselu.
Pewnie mało kto ukończył podstawówkę. Gimnazjum nawet nie wspomnę.
Jesteście sztywni jak moja teściowa od ponad 20 lat!
dQrw10nYk0k5 napisał/a:
Pewnie mało kto ukończył podstawówkę. Gimnazjum nawet nie wspomnę.
Jesteście sztywni jak moja teściowa od ponad 20 lat!
Gdyby nie Twój nick, to postawiłbym Ci nawet piwo.
A swoją drogą, zabawa z megajajem, popieram takie epizody. Żal tych, którzy nie wiedzą, co dzieje się na weselach

podpis użytkownika

ֺ, Czekam na wenę ale nie chce przyjść
Postaram się coś fajnego ci wysłać jako prezent pod choinkę. Moze być?

xiontZ napisał/a:
Postaram się coś fajnego ci wysłać jako prezent pod choinkę. Moze być?
![]()
Mam czekać aż do świąt?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie