👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto mi podskoczy
Mam kakaowe oczy
Ich źrenic blask
Sprawi, iż zapragniesz mieć gaz
No i co z tego
Że mam ich dwie pary
Podskocz
Sprawie Ci kakaowe okulary
Toż to rozpusta
Mam kakaowe usta
I z głową zwiewną
Położą armię liczebną
Kilerów trzech
To byłby już grzech
Cezara Pazury
Ryj z dołu
Czy u góry
Cocoa augen
Das ist brauchen
My coco eyes
Mam kakaowe oczy
Ich źrenic blask
Sprawi, iż zapragniesz mieć gaz
No i co z tego
Że mam ich dwie pary
Podskocz
Sprawie Ci kakaowe okulary
Toż to rozpusta
Mam kakaowe usta
I z głową zwiewną
Położą armię liczebną
Kilerów trzech
To byłby już grzech
Cezara Pazury
Ryj z dołu
Czy u góry
Cocoa augen
Das ist brauchen
My coco eyes
sadol.pl/kakaowe-czy-niebieskie-czyli-ktore-oczko-preferujesz-vt97403.htm była już rozkmina na temat tych oczu

A ja myślę że jakby dostała sraczki to mohery by stwierdziły że to-stygmaty i okrzyknęli świętą

JedzMojLagier napisał/a:
miec wory pod oczami nabiera nowego znaczenia
![]()

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie